Događanja

14.
veljače 2022.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

NINA BADRIĆ
VALENTINOVO U LISINSKOM

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Star produkcija d.o.o.
150 kn
170 kn
200 kn
250 kn
Ulaznice
150,00 kn
170,00 kn
200,00 kn
250,00 kn
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19.30 u prostorima Lisinskog.
 
Nina Badrić jedna je od najcjenjenijih hrvatskih glazbenica čija karijera uspješno traje punih 30 godina. Od početka karijere ne odstupa od kvalitetne glazbe s kojom gradi svoj glazbeni put.
 
Na koncertu za Valentinovo publici će se još jednom približiti svojim prepoznatljivim romantičnim, ljubavnim izričajem koji snažnom interpretacijom jamči nezaboravnu večer i to kroz njene najveće hitove: Čarobno jutro, Dodiri od stakla, Dat će nam Bog, Dani i godine, Za dobre i loše dane, Čežnja, Rekao si, Ratujem s tugom i brojne druge.
 
Dosad je objavila sedam solističkíh albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete s eminentnim glazbenicima diljem regije, ali i svijeta.
Nina je jedna od najtiražnijih hrvatskih glazbenica čiji albumi uvijek premašuju zlatne naklade. Dobitnica je osam nagrada Porin, ali i mnogih drugih. Autorica je većine svojih pjesama, a upravo sa svojom autorskom skladbom Nebo predstavila je Hrvatsku 2012. godine na natjecanju Eurosong u Bakuu u Azerbajdžanu.
 
Posljednjom pjesmom Pamtim, koju opisuje kao najosobniju dosad, nastavlja plodnu diskografsku karijeru.
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) i identifikacijske isprave. 50 % popusta na ulaznicu najniže cjenovne kategorije ostvaruju osobe u invalidskim kolicima, a osoba u njihovoj pratnji ostvaruje 50 % popusta na ulaznicu cjenovne kategorije koju sama odabere pri kupnji ulaznice.