Covid-19

 
                      VAŠ SIGURAN POSJET
KONCERTNOJ DVORANI VATROSLAVA LISINSKOG  
 
 
Pred nama je još jedna sezona za pamćenje! Uz vrhunski program i umjetnički doživljaj, jednako nam je važno i vaše zdravlje, kao i zdravlje umjetnika i djelatnika Dvorane. Kako bismo što više zaštitili sve ljude u Dvorani i omogućili da se osjećaju sigurno, pripremili smo upute o mjerama zaštite te vas molimo da ih se pridržavate.
 
Ova pravila tiču se programa koji su u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. 
 
 
KUPNJA ULAZNICA 
 
→ Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) i identifikacijske isprave, dok je ulazak u Dvoranu radi kupnje ulaznica na blagajni moguć isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) i identifikacijske isprave te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). 
 
Državljani zemalja koje nisu članice Europske unije predočuju COVID potvrdu matične zemlje o cijepljenju ili preboljenju te negativan PCR ili brzi antigenski test koji također može biti izdan u matičnoj zemlji.
 
PRIJE PROGRAMA 
 
→ Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan održavanja programa od dva sata do pola sata prije početka programa u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije koncerta u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) uz predočenje ulaznice za koncert u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.
 
→ Svi ulazi u Dvoranu su otvoreni. Molimo da koristite ulaze najbliže vašem sjedalu u dvorani.  
 
→ Molimo da dezinficirate ruke. Sredstva za dezinfekciju nalaze se u blizini svih ulaza, pokraj središnjih ulaza u gledalište i u području bifea. Izbjegavajte dodirivanje usta, nosa, očiju i lica. Ne skidajte maske s lica.
 
→ Zbog epidemiološke situacije, bife na području Dvorane ne radi.
 
→ Molimo da držite razmak od najmanje dva metra, i više ako je moguće.  
 
→ Garderobe će biti otvorene; molimo da držite razmak od najmanje dva metra dok čekate.  
 
→ Molimo da nakon toga pođete do svojega sjedala.  
 
TIJEKOM IZVEDBE
 
→ Nošenje maski je obvezatno tijekom trajanja programa.
 
NAKON IZVEDBE / TIJEKOM PAUZE 
 
→ Molimo da iziđete iz zgrade najkraćim putem.  
 
→ Zbog trenutne situacije, posjeti iza pozornice nažalost nisu mogući do daljnjega. 
 
→ Pristup toaletima, koji se još češće čiste i dezinficiraju, reguliran je u skladu s propisima vezanima uz koronavirus. U toaletima istovremeno ne smije boraviti veći broj osoba te je potrebno poštivati razmak od dva metra.  
 
→ Nakon svakog programa, prazna se dvorana temeljito čisti i dezinficira. 
 
 
Zahvaljujemo vam na vjernosti i radujemo se vašem dolasku.