Događanja

05.
lipnja 2024.
Srijeda u 20:00 sati
Velika dvorana

4 TENORA - VOKALNA ŠETNJA GLAZBENIM DESETLJEĆIMA

Srijeda U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Scardona koncerti d.o.o.
28,00 € 210,97 kn
Ulaznice
28,00 € 210,97 kn
4 TENORA – VOKALNA ŠETNJA GLAZBENIM DESETLJEĆIMA
Orkestar Josipa Cvitanovića
Gost: Martin Kosovec  
 
Vladimir Garić
Đani Stipaničev
Marko Pecotić
Filip Hozjak
 
Svaki koncert 4 Tenora u Lisinskom donese nešto novo i ostavi publiku bez teksta, a tako će biti i ovaj put. Omiljeni će Tenori, nakon rasprodanog koncerta 12. svibnja, i 5. lipnja uz pratnju orkestra Josipa Cvitanovića i gosta Martina Kosovca povesti publiku u vokalnu šetnju glazbenim desetljećima! Najveći hitovi domaćih autora i izvođača od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas naći će se na repertoaru Tenora.
 
Tenori su u Lisinskom od 2016. nastupili pet puta i svaki je koncert bio rasprodan. Na svom šestom koncertu vješto će spojiti različite generacije i žanrove – od Tenora uvijek očekujte nešto neočekivano! Uz pokoju neočekivanu izvedbu i glazbeno iznenađenje, Tenori će u Lisinski, kao i uvijek, donijeti i odličnu atmosferu po kojoj su poznati.
 
Lisinski je za njih konstantna inspiracija, poticaj za neki novi iskorak u karijeri i prigoda za iznenaditi publiku. Zato pozivaju sve da im se pridruže i ovog puta! 5. lipnja budite uz 4 Tenora u Lisinskom!
Grupe od 20 i više osoba ostvaruju 20 % popusta na cijenu ulaznice. Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Svi popusti ostvaruju se na blagajni Dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Pisani prigovor moguće je poslati na adresu prigovor@lisinski.hr.