Novosti

18. listopada 2023.

Velika fešta se sprema, Šima ponovo u Lisinskom!

Šima Jovanovac u subotu, 28. listopada u Lisinskom slavi imendan, a za svoje je obožavatelje pripremio pravu bećarsku feštu!
 
U koncertnim pojmovnicima Šimunovo je rođeno u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu 28. listopada 2010. godine kao veliko imendansko slavlje posvećeno 45. obljetnici rada Šime Jovanovca. Tijekom godina taj je veseo program postao brend, a Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog postala mu je redoviti domaćin u listopadu.
 
Na Šimunovo ćemo svjedočiti razdraganosti i veselju ljubitelja dobre tamburaške glazbe u dvorani koja je prirasla srcu neumornom Šimi i njegovoj veseloj družini.
 
Uz Šimu će na pozornici biti brojni prijatelji: Mate Bulić, Pero Galić, Anita Žagar i “Ličke drvosječe”, Cecilija, Vlatka Kopić Tena, Marija Pavković Snaša, Željko Lončarić Žec i “Ravnica”, Ivan Štivić, “Vukovarski golubići”, TS “Žeteoci”, “Art Voice”, MPS “Šokadija” Stari Mikanovci, TO Batorek i “Dukati” Široki Brijeg.
 
Koncert će ujedno biti prilika za promociju Šimina novog nosača zvuka „Svi su sveci gore a mi lole dole“.
 
Budite sigurni, čeka vas nezaboravna večer puna glazbenih poslastica, zajedničkog pjevanja i osmijeha koje ćete razmjenjivati s vama dragim osobama. Bit će to čisti užitak.
 
Ulaznice, po cijenama od 16, 20, 24 i 28 eura, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online OVDJE.