Novosti

5. prosinca 2023.

Ulaznice za proslavu 50. obljetnice Dvorane dostupne od 13. prosinca

Dvorana Lisinski ove godine obilježava zlatni jubilej te će svoju bogatu povijest i naslijeđe proslaviti trodnevnim programom otvorenim za sve posjetitelje.
 
Bogat program svečanog obilježavanja pola stoljeća Dvorane Lisinski počinje u četvrtak, 28. prosinca u 10 sati glazbenom pričom za djecu Orašar i traje do subote, 30. prosinca do kasnih večernjih sati.
 
Sva događanja, s iznimkom Filharmonijskoga bala, besplatna su za posjetitelje, a ulaznice se mogu preuzeti od srijede, 13. prosinca na blagajnama Lisinskog svakog radnog dana od 10 do 20 sati (pauza je od 14 do 14.30) te vikendom u dane održavanja programa, i to od 2 sata prije programa do njegova početka.
 
Svaka osoba može preuzeti najviše 2 ulaznice za programe u Velikoj i Maloj dvorani i za vođene obilaske Tajnim odajama Lisinskog te 4 ulaznice za dječje programe u Maloj dvorani. Ulaznice su dostupne do popunjenja kapaciteta.
 
Za događanja koja se odvijaju u svim drugim prostorima Lisinskog, ulaznice se preuzimaju pri ulasku u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog uoči samog događanja, do popunjenja kapaciteta.
Ulaznice za Filharmonijski bal prodaju se na blagajni Zagrebačke filharmonije.
 
Sva događanja, u koja je uključen i svečani koncert u povodu Dana Dvorane, provjerite ovdje:
ili preuzmite brošuru na dnu stranice. 
Radujemo se zajedničkom slavlju ove važne obljetnice!