Novosti

22. listopada 2021.

Sergej Ćetković se vraća u Zagreb

Jedan od najvećih romantika dolazi u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u ponedjeljak, 20. prosinca 2021.
 
"Iznimno sam sretan što se ponovno vraćam na tu prekrasnu pozornicu i u cijenjenu koncertnu dvoranu jer smo se  tamo posljednji put osjećali sjajno! Publika i koncerti u Lisinskom ostali su mi u najljepšem sjećanju", rekao je Ćetković najavljujući koncert koji njegovi brojni vjerni obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju. 
 
Njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij, a nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama obožavatelja. Dosad je mnogo puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, a ovoga ljeta imao je i uspješnu ljetnu turneju Jadranom. Glazbenik i kantautor koji je na sceni već 20 godina oduševljava svojom karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama. 
 
"Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu", iskren je Sergej.
 
Ovaj veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama, a koncert u Lisinskom idealna je prilika da to doživite. 
 
Ulaznice za koncert, po cijenama od 150 do 250 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te online OVDJE
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz antigensko testiranje i identifikacijsku ispravu. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19.30 u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije koncerta u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) uz predočenje ulaznice za koncert u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Ukoliko niste spremni snositi trošak testiranja ili nemate važeću digitalnu COVID potvrdu, ne kupujte ulaznicu jer iz tih razloga povrat novca za kupljene ulaznice neće biti moguć, kao ni u slučaju pozitivnog COVID testa.