Novosti

25. ožujka 2021.

Pretplatnicima Majstorskoga ciklusa i ciklusa Kanconijer produljen rok povrata sredstava za neodržane koncerte u sezoni 2019./2020.

Glazba HRT-a pretplatnicima navedenih ciklusa produljuje rok za povrat sredstava do 10. lipnja ove godine, kao nadoknadu za neodržane koncerte u prošloj sezoni.
 
Poštovani pretplatnici Majstorskoga ciklusa i ciklusa Kanconijer
 
ovim putem Vas želimo obavijestiti da produljujemo rok povrata sredstava za neodržane koncerte u sezoni 2019./2020. jer velikoj većini vas nismo uspjeli ponuditi mogućnost besplatnog ulaza na pojedine koncerte u ovoj sezoni kao nadoknadu za neodržane koncerte u prošloj sezoni. 
 
Nadoknadu na taj način nismo bili u mogućnosti ostvariti što zbog ograničenja broja posjetitelja na pojedinim koncertima što zbog činjenice da smo neke planirane koncerte bili prisiljeni otkazati. Svjesni smo i da je daljnji razvoj epidemiološke situacije nepredvidiv te da nije izvjesno hoćemo li uspjeti održati planirane koncerte niti hoćemo li biti u mogućnosti održati ih uz nazočnost publike. 
 
Isplata povrata sredstava, koja je razmjerna iznosu koji otpada na šest od petnaest održanih koncerata kupljene pretplatničke ulaznice Majstorski ciklus/ciklus Kanconijer za sezonu 2019./2020., vršit će se na blagajni dvorane Lisinski, u radno vrijeme blagajne (od ponedjeljka do petka od 11 do 18 sati) od 29. ožujka do 10. lipnja 2021., uz predočenje prošlogodišnje pretplatničke ulaznice i osobne iskaznice ili nekog drugog dokumenta za identifikaciju.
 
Do što skorijeg ponovnog susreta, srdačno Vas pozdravljamo i zahvaljujemo na Vašem razumijevanju i povjerenju.
 
S poštovanjem,
Glazba HRT-a