Novosti

9. ožujka 2021.

Geniji glazbene komedije Igudesman & Joo u listopadu u Lisinskom

Nakon nekoliko odgoda izazvanih epidemiološkom situacijom, violinistički i pijanistički virtuozi – Aleksej Igudesman i Hyung-ki Joo napokon dolaze u Lisinski 17. listopada!
 
Miljenici zagrebačke i svjetske publike ne odustaju od donošenja virtuoznih izvedbi Beethovenovih djela i urnebesnog humora u Zagreb! Spektakularnim programom 'And now Beethoven' ovaj osebujni dvojac na originalan način odaje počast jednom od najvećih skladatelja svih vremena. 
 
Milijuni ljudi širom svijeta doživjeli su iskustvo grcanja od smijeha gledajući i slušajući ove briljantne majstore kako kombiniraju elemente slapstick komedije s klasičnom i pop glazbom. Potrudite se da ni vi ne propustite uživo u Lisinskom vidjeti fascinantne bravure „montipajtonovaca svjetske klasičarske scene“!
 
Već kupljene ulaznice vrijede za 17. listopada, a cijene ulaznica iznose 130, 170, 210 i 250 kn i dostupne su na blagajnama Lisinskog te online na ulaznice.hr.
 
Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum koncerta, dok je povrat ulaznica moguć na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena isključivo u roku 60 dana od objave promjene termina, 9. ožujka 2021. godine.