Događanja

12.
studenoga 2024.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

ZVUK OKO SVIJETA U 80 MINUTA

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Revijski orkestar Jaska
15,00 €
Ulaznice
15,00 €
Revijski orkestar Jaska povest će vas na zanimljivo putovanje svijetom, i to kroz glazbu. „Zvuk oko svijeta u 80 minuta“ prava je glazbena poslastica za ljubitelje dalekih krajeva koji će na valu različitih žanrova otploviti morima.
 
Sam repertoar Revijskog orkestra Jaska bazira se na popularnim izvedbama funka, latina i pop-rocka, a skladbe će izvoditi 40 - ak etabliranih glazbenika - pjevača, gudača, puhača, udaraljkaša, gitarista i klavijaturista, uz posebno sastavljen dječji zbor učenika Glazbenih škola Pavla Markovca i Jastrebarsko.
 
Pod redateljskom palicom sjajnog Marija Kovača putovanjem će voditi članovi nagrađivanog Gradskog kazališta Jastrebarsko koje postoji već više od pet desetljeća.
 
Voditelj i osnivač Revijskog orkestra Jaska je Nikola Fabijanić pedagog, solist, član Papandopulo kvarteta te solo saksofonist SO HRT-a i Zagrebačke filharmonije, kao i višestruki dobitnik Porina. 
Cijena ulaznice do 31. kolovoza iznosi 15 eura u pretprodaji, a od 1. rujna 20 eura. Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok njihova pratnja ostvaruje 50 % popusta na cijenu ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrtka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu prigovor@lisinski.hr.