Događanja

13.
studenoga 2023.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

ZORICA KONDŽA
DOVOLJNA JE LJUBAV

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
20,00 € 150,69 kn
25,00 € 188,36 kn
30,00 € 226,04 kn
Ulaznice
20,00 € 150,69 kn
25,00 € 188,36 kn
30,00 € 226,04 kn
Ulaznica za prvi koncert Zorice Kondže, koji je 12. studenoga, ima još vrlo malo, stoga Zorica za svoju najvjerniju publiku priprema i drugi koncert! 
 
Hrvatska diva, koja plijeni jedinstvenom bojom glasa već više od 35 godina, glazbenu čaroliju ponovo donosi u Lisinski! Zoricu Kondžu odlikuje glas velikog raspona, za koji glazbeni znalci kažu da je “najbolje sačuvana tajna hrvatske pop-glazbe”. U njemu se spajaju mediteranski temperament s modernim tokovima poput soula, bluesa i rock and rolla.

Siguran hod po zvjezdanim stazama još uvijek traje kao dokaz da je za takvo putovanje potrebno "tako malo“: Vrhunski glas, duša i... sve ono što Zorica ima: talent, ljubav i osjećaj.

Uz Zoricu Kondžu nastupa skupina vrhunskih glazbenika pod vodstvom maestra Joška Banova, supruga Zorice Kondže i autora većine njezinih pjesama.

Zar je voljeti grijeh, Ima jedan svijet, Ti si moj san, Tako lako, samo su neki od poznatih hitova iz njezine bogate dugogodišnje karijere koji će zagrmjeti na pozornici Lisinskog i oduševiti sve posjetitelje!

Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu: prigovor@lisinski.hr.