Događanja

12.
listopada 2024.
Subota u 20:00 sati
Velika dvorana

ZORAN PJEVA ARSENA

Subota U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Rega-Darko j.d.o.o.
25,00 € 188,36 kn
28,00 € 210,97 kn
33,00 € 248,64 kn
38,00 € 286,31 kn
Ulaznice
25,00 € 188,36 kn
28,00 € 210,97 kn
33,00 € 248,64 kn
38,00 € 286,31 kn
U Lisinskom nas očekuje glazbena čarolija pod nazivom „Zoran pjeva Arsena“.
Po mnogočemu poseban, ovaj projekt izdvaja spoj ljepote i tragedije, prolaznosti i vječnosti, kroz vrhunske glazbene umjetnike.
Arsen Dedić, Zoran Predin, Damir Kukuruzović Django Group, Matija Dedić i napose Bruno Urlić, na „jednom“ mjestu, jamstvo su izvrsnosti i stvaranja nečeg posebnog i nezamijenjivog.
 
 
Dvanaest pjesama po izboru Zorana Predina, snimljenih u gypsy swing aranžmanima s Damirovim Django groupom te violinistom Brunom Urlićem, dale su novo ruho Arsenovim klasicima poput Kuća pored mora, Moderato Cantabile, Ni ti, ni ja, Imenom sam tvojim zvao ili Pamtim samo sretne dane.
 
 
Sam projekt dobio je ime po istoimenom albumu koji su zajedno snimili Zoran Predin i Damir Kukuruzović Django Group, kao posvetu neprežaljenom Arsenu. Album je 2020. bio najprodavanije hrvatsko izdanje!
Na četiri pjesme gost je, kako na albumu, tako i na nastupima uživo, Matija Dedić, koji je svojim glazbenim umijećem zaokružio cijeli projekt i dao mu autentičnost.
 
 
Nažalost, iste je godine prerana smrt Damira Kukuruzovića prekinula promocijsku turneju, koja se nastavila godinu dana poslije. „Zoran pjeva Arsena“ tako je postao posveta i Arsenu i Damiru, a projekt nailazi na jednako oduševljenje kod Arsenove, Kukuruzovićeve i Predinove publike.
 
Ovo je doista projekt koji ne želite propustiti i za koji se traži ulaznica više. Stoga, ulaznice osigurajte na vrijeme i pridružite nam se u Lisinskom gdje nas očekuje čarobna večer.
 
Ulaznice su u pretprodaji putem sustava Entrio te Ulaznice.hr.
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu: prigovor@lisinski.hr.