Događanja

06.
listopada 2017.
Petak u 19:30 sati
Velika dvorana

ZAGREBAČKA FILHARMONIJA
OFF CIKLUS
STJEPAN HAUSER, violončelo - RASPRODANO

Petak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Zagrebačka filharmonija
19,00 €
25,00 €
Ulaznice
19,00 €
25,00 €
Koncert koji se ne propušta!
 
Stjepan Hauser/ Zagrebačka filharmonija / Off ciklus
Stjepan Hauser, violončelo
Zagrebačka filharmonija
Elisabeth Fuchs, dirigentica

Odbrojavanje je počelo! Isključite probleme, uključite glazbu i uđite u svijet OFF ciklusa!

U novom, uzbudljivom i nesvakidašnjem ciklusu očekuje vas čak sedam Off koncerata koji će vam pomoći da prevladate svakodnevni stres i prepustite se terapeutskom učinku glazbe. U petak, 6. listopada, u Dvoranu Lisinski stiže svjetski popularni violončelist Stjepan Hauser te uz naš ugledni orkestar Zagrebačku filharmoniju i austrijsku dirigenticu Elisabeth Fuchs priprema sasvim posebnu, Off koncertnu večer!

“U prvom dijelu prekrasni niz najpoznatijih klasičnih tema, od Bacha do Webbera, a u drugom najljepša glazbena romantika koju je uopće moguće zamisliti”, poručuje Stjepan, dodajući da će ga svi koji ga poznaju kao člana 2Cellos sada imati priliku doživjeti i u drugačijem glazbenom svjetlu. Stjepanu i Zagrebačkoj filharmoniji u Dvorani Lisinski pridružit će se niz prvorazrednih glazbenih gostiju: Djevojački zbor Zvjezdice, slovenska violinistica Lana Trotovšek i naš međunarodno priznati gitarist Petrit Çeku.

“Nekima zabavno, drugima neobično, svakako zanimljivo i zajamčeno drukčije… U svakom slučaju OFF! Dođite na koncert i jednostavno – uživajte”, dodaju i organizatori koji će svim ljubiteljima vrhunske glazbe u sedam koncerata ponuditi bogat izbor glazbenih žanrova, od Amire Medunjanin do rock-opere Jesus Christ Superstar.

U bogatom programu Stjepanova koncerta bit će i više poznatih filmskih (Forrest Gump, La La Land) i simfonijskih tema i velikih klasičnih hitova, od Piazzolle do Rodriga. Prava čarolija glazbe. Ne propustite je!  

Isključite televizore, kompjutore i mobitele; vidimo se u petak, 6. listopada u Dvorani Lisinski.