Događanja

07.
veljače 2022.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

ZAGREBAČKA FILHARMONIJA
ROCK THE OPERA
FRIEDEMANN RIEHLE, dirigent

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Zagrebačka filharmonija i Music Time d.o.o.
25,00 € 188,36 kn
29,00 € 218,5 kn
33,00 € 248,64 kn
Ulaznice
25,00 € 188,36 kn
29,00 € 218,5 kn
33,00 € 248,64 kn
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje, besplatno za ovaj koncert, moguće je obaviti na dan održavanja programa od 18 do 19:30 u prostorima Lisinskog.
 
ZAGREBAČKA FILHARMONIJA
ROCK THE OPERA
FRIEDEMANN RIEHLE, dirigent 
 
Nakon brojnih uspjeha diljem Europe, rasprodanih koncerata u najprestižnijim koncertnim dvoranama i Jadranske turneje, glazbeni spektakl “Rock The Opera” - zbog velikog interesa publike i rasprodanog koncerta u listopadu 2021. - ponovno stiže u Zagrebu! 

Otkako je njemački dirigent i stručnjak za simfonijski rock Friedemanne Riehle kreirao ovaj spektakularni program za svoj prvijenac u Bečkoj Operi, projekt "Rock The Opera“ svoju je energiju i orkestracije donio diljem Europe na više od 100 prestižnih mjesta. 

Koncert nudi jedinstveno iskustvo, unikatan način izvođenja svjetski poznatih glazbenih djela te daje najbolje od oba glazbena svijeta: sirove rock energije te klasike u izvedbi Zagrebačke filharmonije.  
 
“Rock The Opera”  će vas vratiti u dane rocka, s energijom originalnih aranžmana u izvedbi ponajboljeg mladog rock-vokala Dine Jelusića, koji je nedavno postao vokal popularne rock-grupe Whitesnake, kao i vokala Markete Poulickove-Maky iz Češke i Leanne Jarvis iz Velike Britanije. Vokale i izuzetne glazbenike pratit će Zagrebačka Filharmonija! 
 
Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock-svijeta, "Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock-hitovima grupa Queen,  Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogih drugih. 
 
Organizatori koncerta su Zagrebačka filharmonija i Music Time d.o.o.
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje, besplatno za ovaj koncert, moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19:30 u prostorima Lisinskog.