Događanja

22.
listopada 2021.
Petak u 19:30 sati
Velika dvorana

ZAGREBAČKA FILHARMONIJA
OFF CIKLUS
ROCK THE OPERA
FRIEDEMANN RIEHLE, dirigent

Petak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Zagrebačka filharmonija i Music Time d.o.o.
Rasprodano
Rasprodano
ZAGREBAČKA FILHARMONIJA
ROCK THE OPERA
FRIEDEMANN RIEHLE, dirigent 
 
Nakon brojnih uspjeha diljem Europe, rasprodanih koncerata u najprestižnijim koncertnim dvoranama i Jadranske turneje, glazbeni spektakl “Rock The Opera” napokon stiže i u Zagreb! 

Otkako je njemački dirigent i stručnjak za simfonijski rock Friedemanne Riehle kreirao ovaj spektakularni program za svoj prvijenac u Bečkoj Operi, projekt "Rock The Opera“ svoju je energiju i orkestracije donio diljem Europe na više od 100 prestižnih mjesta.
Koncert nudi jedinstveno iskustvo, unikatan način izvođenja svjetski poznatih glazbenih djela te daje najbolje od oba glazbena svijeta: sirove rock energije te klasike u izvedbi Zagrebačke filharmonije. 
 

Rock The Opera”  će vas vratiti u dane rocka, s energijom originalnih aranžmana u izvedbi ponajboljeg mladog rock-vokala Dine Jelusića, koji je nedavno postao vokal popularne rock-grupe Whitesnake, kao i vokala Markete Poulickove-Maky iz Češke i Leanne Jarvis iz Velike Britanije. Vokale i izuzetne glazbenike pratit će Zagrebačka Filharmonija!

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock-svijeta, "Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock-hitovima grupa Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogih drugih. 

 
Organizator koncerta je Zagrebačka filharmonija u suradnji s Music Time d.o.o.
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz antigenski test, ne stariji od 48 sati. Brzo antigensko testiranje, besplatno za ovaj koncert, moguće je obaviti na dan koncerta od 17:30 do 19 sati u prostorima Lisinskog.