Događanja

11.
listopada 2023.
Srijeda u 20:00 sati
Velika dvorana

SVEČANI KONCERT U POVODU 75. OBLJETNICE DRŽAVE IZRAEL I 26 GODINA DIPLOMATSKIH ODNOSA HRVATSKE I IZRAELA

Srijeda U 20:00
Velika dvorana
Organizator: LIRA INTERSOUND d.o.o.
Rasprodano
Rasprodano
Tajči, punim imenom Tatjana Matejaš Cameron, legendarna hrvatska pjevačica s američkom adresom i Moti Giladi, nagrađivani scenski i televizijski umjetnik i glumac te velika glazbena zvijezda iz Izraela, sudjeluju na svečanom koncertu u povodu 75. obljetnice Države Izrael i 26 godina diplomatskih odnosa Hrvatske i Izraela. 
 
Koncertni spektakl u izvedbi dvoje sjajnih glazbenika bogatog glazbenog opusa, koje osim izuzetno uspješnih i svestranih međunarodnih karijera spaja i nastup na Euroviziji, uz pratnju Simfonijskog orkestra HRT-a i pijanista Joea Kaplowitza, pod dirigentskom palicom maestra Alana Bjelinskog, jedinstven je glazbeni događaj koji slavi duh zajedništva, nade, optimizma i ljubavi. 
 
Publika će moći uživati u glazbeno bogatim aranžmanima sjajnog glazbenika, aranžera i producenta Ante Gele te renomiranog američkog aranžera i skladatelja Jima Graya, u Tajčinom kristalnom glasu i fantastičnoj energiji uz pregršt emocija koje ova dama unosi u svaku svoju izvedbu te u Motijevim šarmantnim i humorističnim interpretacijama svjetskih glazbenih uspješnica. 
 
Na repertoaru će se, uz Tajčine i Motijeve eurovizijske hitove i svjetske evergreene poput What a Wonderful World Louisa Armstronga, Over the rainbow popularne Judy Garland i Cohenove Hallelujah, pronaći i pokoje iznenađenje. 
 
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. Fiksni tečaj konverzije iznosi 1 € = 7.53450 kn U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Pisani prigovor moguće je poslati na adresu prigovor@lisinski.hr.