Događanja

02.
ožujka 2024.
Subota u 20:00 sati
Velika dvorana

STUDIO 54 TRIBUTE
DISCO SYMPHONY FEVER

Subota U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
30,00 €
36,00 €
43,00 €
49,00 €
Ulaznice
30,00 €
36,00 €
43,00 €
49,00 €
STUDIO 54 TRIBUTE hommage je disko eri i najpoznatijem diskoklubu na svijetu - legendarnom newyorškom STUDIJU 54, koji će zaživjeti u punom sjaju i blistavoj pjevačko-plesnoj postavi mladih hrvatskih umjetnika! Oni će izvesti četrdeset disko hitova uz blještave kostime i koreografiju jedinstvenog Alena Sesartića, a sve pod vodstvom umjetničkog ravnatelja, maestra Igora Tatarevića.  
 
Projekt okuplja deset solista, među kojima i mlade snage renomiranih hrvatskih izvođača mlađeg naraštaja: Albina, Tara Thaller, Ana Uršula Najev, Josip Palameta, Goran Orešković, Laura John, Lara Demarin, Ivana Duvnjak Akamatsu, Marija Tatarević i Vana Beara dočarat će atmosferu diskoteka s hitovima uz koje su generacije plesale, odrastale i slavile život.
 
Uz simfonijski orkestar od tridesetak glazbenika, za disco groove groznicu pobrinut će se vrhunski band: Filip Vincek i Ante Škurla na električnim i akustičnim gitarama, Luka Brodarić na bas-gitari, Marko Palameta na klavijaturama i sampleru te Toni Lesko i Marin Gregov na bubnjevima i perkusijama.  
 
Za umjetničke koreografije pobrinuo se koreograf Alen Sesartić, čiji je rad prepoznat diljem Hrvatske i inozemstva. Glazbenu partituru i aranžmane četrdeset disko hitova potpisuje maestro Igor Tatarević, predsjednik umjetničke organizacije ITTRIBUTE ORCHESTRA PROJECT i autor uspješnih simfonijskih Tribute projekata posvećenih bendovima Queen, The Beatles i ABBA.  
 
Više od same glazbe, disko je bio kulturološki pokret oslobođen od stigmi prethodnih vremena, u kojem se pojedinac na plesnom podiju mogao izraziti slobodno, uz beskrajnu plejadu songova koji su pečat vremena i ostavštine jedne minule pop-kulture.  
 
Najpoznatiji klub na svijetu STUDIO 54 bio je centar slobode, hedonizma, plesa i diskoglazbe, a na jednu večer seli se s Manhattana u Lisinski

 

Zaposlenici INA-e ostvaruju 20 % popusta pri grupnoj kupnji (15 ulaznica i više). Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrtka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu prigovor@lisinski.hr.