Događanja

06.
veljače 2016.
Subota u 20:00 sati
Mala dvorana

STRAY DOGG - PROMOCIJA ALBUMA "COME ALONG WIND"

Subota U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Hangtime Agency u suradnji s Koncertnom dvoranom Vatroslava Lisinskog
55 kn
Ulaznice
55,00 kn
Stray Dogg iz Beograda na svom nedvojbeno najznačajnijem zagrebačkom koncertu službeno promovira svoj novi hvaljeni album „Come Along Wind“! Nastup će se održati u predivnom ambijentu i akustici Male dvorane KD Vatroslava Lisinskog u subotu, 6. veljače 2016. 

Stray Dogg je jedan od najznačajnijih izvođača u regiji, koji je u izuzetno kratkom roku izgradio kultni status, te odsvirao impresivan broj koncerata širom Europe. O kvaliteti svjedoči i suradnja s poznatim svjetskim glazbenicima poput prekrasnog dueta “Time“ s Devendrom Banhartom. Bend čine Dukat Stray(vokal, gitara), Jelena Damjanović (piano), Ana Janković (violina i back vokal), Marko Ignjatović (solo gitara), Vladimir Miličević (bas gitara) i Relja Ilić (bubnjevi). Zvuk benda mješavina je americane, indie rocka i folka upakirana u melankolične aranžmane koji Stray Dogg nedvojbeno izdvajaju kao jedne od predvodnika nove autorske scene koja buja širom regije.

Nikako ne propustite doživjeti Dukata i njegov bend u punom sjaju uz posebne goste koje ćemo objaviti u danima pred koncert. 
 
Cijena ulaznice iznosi 55 kn u pretprodaji. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 70 kn.