Događanja

17.
travnja 2023.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

SERGEJ ĆETKOVIĆ
NA PRVI POGLED

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
20,00 €
23,00 €
27,00 €
33,00 €
Ulaznice
20,00 €
23,00 €
27,00 €
33,00 €
Nakon rasprodana tri koncerta, Sergej Ćetković održat će i četvrti u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog! 
 
Glazbenik i kantautor, koji je na sceni više od 20 godina, ponovno će ispuniti zrak ljubavnim baladama i pokloniti publici svoju ljubav prema glazbi, te će se opet zaredati razmjena emocija kojih ne manjka na njegovim koncertima.
 
„Sretan sam svaki put kad se sa svojim glazbenicima i pjesmama vratim na neko mjesto, posebno kad se radi o tako cijenjenoj koncertnoj dvorani koja njeguje lijep odnos prema glazbi i nudi bogat izbor svojoj publici. Vraćamo se na mjesto na kojem smo se svaki put odlično proveli, i mi na pozornici i naša publika zajedno s nama!“ rekao je Ćetković najavljujući koncert u Zagrebu.
 
Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu "Vatrena srca" u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine poslije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a kada je nova diskografska kuća Goraton otkupila prava i reprintala CD u državama bivše Jugoslavije, Sergej je postao poznat širom regije. Ovaj simpatični pjevač, veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama, a koncert u Lisinskom idealna je prilika da to doživite.
 
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. Fiksni tečaj konverzije iznosi 1 € = 7.53450 kn