Događanja

21.
prosinca 2021.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

SERGEJ ĆETKOVIĆ
KOFER
- DRUGI KONCERT

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
150 kn
170 kn
200 kn
250 kn
Ulaznice
150,00 kn
170,00 kn
200,00 kn
250,00 kn
Prvi koncert koji je na rasporedu 20. prosinca je rasprodan, stoga će Sergej Ćetković održati i drugi koncert - 21. prosinca.
 
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19.30 u prostorima Lisinskog.
 
Sergej Ćetković se vraća u Zagreb svojim brojnim vjernim obožavateljima! 
 
"Iznimno sam sretan što se ponovno vraćam na tu prekrasnu pozornicu i u cijenjenu koncertnu dvoranu jer smo se  tamo posljednji put osjećali sjajno! Publika i koncerti u Lisinskom ostali su mi u najljepšem sjećanju", rekao je Ćetković s veseljem najavljujući ovaj koncert. 
 
Njegovi koncerti često se pretvore u veliki plesni podij, a nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama obožavatelja. Dosad je mnogo puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, a ovoga ljeta imao je i uspješnu ljetnu turneju Jadranom. 
Glazbenik i kantautor koji je na sceni već 20 godina oduševljava svojom karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama. 
 
"Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu", iskren je Sergej.
 
Ovaj veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas svojim emotivnim izvedbama, a koncert u Lisinskom idealna je prilika da to doživite. 
 

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19.30 u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije koncerta u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) uz predočenje ulaznice za koncert u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Ukoliko niste spremni snositi trošak testiranja ili nemate važeću digitalnu EU COVID potvrdu, ne kupujte ulaznicu jer iz tih razloga povrat novca za kupljene ulaznice neće biti moguć, kao ni u slučaju pozitivnog COVID testa.