Događanja

06.
prosinca 2021.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

QUEEN
REAL TRIBUTE SYMPHONY

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Music Time d.o.o.
190 kn
220 kn
250 kn
Ulaznice
190,00 kn
220,00 kn
250,00 kn
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Na ulasku će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). 
 
Ulazak na koncert moguć je SAMO I ISKLJUČIVO uz predočenje COVID POTVRDE ili uz BRZO ANTIGENSKO TESTIRANJE (koje će se obavljati besplatno na ulazu, o trošku organizatora koncerta).
 
Jedan od najvećih tribute bendova na svijetu, Queen Real Tribute Symphony dolazi u Zagreb! 
 
Radi se o bendu koji svojim fantastičnim zvukom i energičnim nastupom istinski podsjeća na slavni britanski sastav na čelu s legendarnim Freddiejem Mercuryjem. Svojim pristupom na pozornici zaradili su status najboljeg Queen tribute benda na svijetu. 
 
Hitovi kao što su Show must go on, Bohemian Rhapsody, We are the champions… u izvedbi Queena ponovo će oživjeti u sastavu profesionalnih glazbenika koji su svirali s najvećim i najpoznatijim zvijezdama s područja bivše države. 
 
Od njihova nastanka pa sve do danas, ovaj je bend nizao fantastične uspjehe. Tijekom 2007. i 2008. godine održali su niz koncerata diljem Europe, što ih je postavilo na kartu svijeta. Sljedeće godine dobili su brojna priznanja, što im je donijelo velik međunarodni ugled i pozive na velike turneje. U Brazilu su primjerice održali sedamdeset koncerata kroz četiri turneje, dok su u ljeto 2012. godine u Beogradu nastupili pred nešto više od 60 tisuća ljudi. 
 
Iz godine u godinu ovaj je sastav nizao uspjehe, a 2017. podignut je na još višu razinu: sastavljen je tribute show pod nazivom „Queen Symphony by Real“ koji čine simfonijski orkestar i zbor. 
 
Produkcija je postigla ogroman uspjeh te su nakon rasprodanih glazbeno-scenskih spektakala u Beogradu i Zagrebu nastavili nastupati u Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori i ostalim državama, a 2018. gostovali su na Dalekom istoku, točnije u Kini, gdje su ostavili odličan dojam. Sljedeći veliki uspjeh je bio prvi nastup u Rusiji, gdje je posljednja turneja održana u prosincu 2019. godine s ruskim simfonijskim orkestrima iz Moskve i Vladivostoka. 
Osim toga, vrijedi spomenuti kako su imali i drugu turneju u Kini, gdje su prvi put nastupili i u Južnoj Koreji. 
 
Današnji sastav ove grupe čine pjevač Ivan Ristanović, Nenad Bojković na gitari, basist Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin te Queen Real Tribute Symphony koji čine orkestar i zbor od sveukupno 46 ljudi. 
Samim time, spektakl na kojem vas očekuje 50 osoba na sceni je zajamčen. 
 
Ne propustite ovaj jedinstveni doživljaj u Lisinskom
 
Ulaznice su dostupne preko sustava Eventim, Entrio te na blagajni dvorane Lisinski.
 
 
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Na ulasku će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). Umirovljenici ostvaruju 10 % popusta pri kupnji ulaznice.