Događanja

13.
studenoga 2016.
Nedjelja u 20:00 sati
Mala dvorana

PREDSTAVA SARMICA

Nedjelja U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Kazališna grupa Lectirum
8,00 € 60,28 kn
Ulaznice
8,00 € 60,28 kn
Sarmica
 
Autor: Milan Grgić
Režija: Zoran Mužić
Glume: Ksenija Pajić, Duško Valentić, Mladen Čutura
 
Postariji gospodin, arhitekt, Saša (Duško Valentić) oženio se mladom studenticom Vesnom. U početku je sve bilo lijepo, ali nevolje su počele kad je Vesni postalo dosadno pa je odlučila zabavu potražiti u klubovima i kafićima gdje se nalazi sa svojim društvom. Ljubomorni je Saša odlučio pratiti Vesnu kako bi saznao s kim se druži, na koja mjesta zalazi i što radi. Pratio ju je danima, a nakon jednog takvog špijuniranja pobijedila ga je prehlada jer je cijeli dan stajao na kiši bez kišobrana.

U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina (Ksenija Pajić) koja mu pripravlja kamilicu za inhaliranje i uređuje kuću. Kristini je Saša još uvije drag, pomalo ga žali zbog nevolje u kojoj se našao i stalno ispituje što se događa između njega i Vesnice.

Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed  Pero Pavlović Puška (Mladen Čutura), umirovljeni policajac, stručnjak za praćenje.

On već dulje špijunira susjeda Sašu, a nakon praćenja odluči mu ponuditi svoje usluge. Profesionalno će pratiti Vesnu i svakoga jutra izvještavati: gdje je bila, s kim, što je radila i kako se ponašala.

Što je tko doznao, pogledajte u komediji Sarmica.

 

 

 
Popust na grupu iznosi 40 kuna.