Događanja

25.
ožujka 2024.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

PEĐA JOVANOVIĆ
GALA KONCERT

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Adria event management d.o.o.
Rasprodano
Rasprodano
Koncert je rasprodan, a sljedeći će se održati 27. ožujka i 14. travnja
 
Večer puna romantike, lijepih i toplih trenutaka u kojoj će Dvoranu preplaviti samo pozitivne i iskrene emocije!
 
Predrag Jovanović regionalna je zvijezda, a karijeru je započeo kao Peđa Blizanac u glazbenom duu Blizanci s bratom blizancem Nenadom. Iako dugo nakon postojanja grupe Peđa nije bio osobito aktivan u solo-karijeri, veliku pozornost privukle su obrade koje je objavljivao tijekom 2020. Ogroman uspjeh njegovih obrada popularizirao je te pjesme među mlađom publikom.
 
Prvi samostalni album 24/7 objavio je 2023. s deset pjesama, uključujući dva dueta, a za svaku pjesmu snimljen je i spot. Prvi samostalni koncert održao je 5. studenoga 2022., a zatim nastavio niz uspješnih koncerata.
 
Ovo je Peđin prvi solistički koncert u Hrvatskoj i prilika za zagrebačku publiku da uživa u posebnoj emociji njegovih nastupa.
 
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrtka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu prigovor@lisinski.hr.