Događanja

13.
veljače 2022.
Nedjelja u 20:00 sati
Mala dvorana

N. SIMON:
U ZAJEDNIČKOM STANU,
romantična komedija sjete i ljubavi

Nedjelja U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Kazališna grupa Lectirum
70 kn
Ulaznice
70,00 kn
Ulazak na predstavu moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan predstave od 18 do 19:30 u prostorima Lisinskog.
 
Komedija dvaju parova u kojoj sudjeluju dva brata Marvin i Leo te dvije prijateljice Jennie i Fanny. Braća su po karakteru potpuno različiti. Leo je kazališni menadžer, oženjen je i brak mu je na klimavim nogama. Pokušava ga na neki način spasiti, ali se zapravo ne trudi previše. Prijatelj je s Fanny, glumicom s kojom je u mladosti bio u vezi, pa sada pokušavaju osvježiti mlade dane. I baš kada sve krene kako treba i kada bi se trebalo nešto dogoditi, iskrsne neki problem i ne dogodi se ništa. 
Marvin je pisac kojem je umrla žena i koji se teško snalazi u ulozi samca. Jennie je glumica, rastavljena je, pa Fanny i Leo rade na tome kako bi ih spojili u čemu i uspijevaju, no nepredviđeni problemi dovode njihovu ljubav u pitanje.
U nizu komičnih obrata, brzih izmjena ljubavnih zapleta, gledatelji će se susresti sa svakodnevicom i bliskim okružjem koje scenskom izvedbom dobivaju literarno-dramski ugođaj prezentiran glumom sjajne glumačke ekipe. 
 
Redatelj: Zoran Mužić
Igraju:
Ksenija Pajić
Katarina Perica
Zijad Gračić
Mladen Čutura
 
 
 
Ulazak na predstavu moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) i identifikacijske isprave. Cijena ulaznice s popustom iznosi 50 kn i ostvaruje se na blagajnama dvorane.