Događanja

16.
listopada 2021.
Subota u 20:00 sati
Mala dvorana

MIRO GAVRAN: SVE O MUŠKARCIMA, komedija

Subota U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Teatar Gavran
9,00 € 67,81 kn
Ulaznice
9,00 € 67,81 kn
Autor: Miro Gavran
Glume: Vedran Komerički, Tomislav Krstanovic i Rade Radolovic
Redateljica: Mladena Gavran
Asistent režije: Svebor Kamenski-Bačun
Kostimografkinja: Danica Dedijer
Scenografkinja: Dinka Jeričević
Scenski pokret: Tihana Strmečki
Oblikovatelj svjetla: Mario Vnučec
Izbor glazbe i oblikovatelj tona: Neven Zebić
Šminka: Željka Horvat
Asistentica kostimografkinje: Paola Rilović 
 
Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.

Mladena Gavran, koja je režirala "Sve o ženama", prihvatila se režije i ove predstave, odabravši za nositelje zahtjevnih uloga tri mlada nadarena glumca. U ovoj dinamičnoj predstavi, glumci su odlučili pružiti vam istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća.

Brzi dijalozi te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije. 

Ovaj tekst Mire Gavrana dosad je imao 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Jeneira pa do Moskve. Ne propustite svjetsku uspješnicu, hit-komediju koja je samo u Pragu imala više od 500 repriznih izvedbi, a u Krakovu više od 400. Do sada je "Sve o muškarcima" vidjelo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta, budite i Vi što prije među njima!
Predstava se održava uz poštivanje svih epidemioloških mjera, bez obveze predočenja EU digitalne COVID potvrde te uz obvezatno nošenje maski za lice te pridržavanje općih higijenskih mjera i fizičkog distanciranja. Za skupne posjete (više od 20 posjetitelja) cijena ulaznice iznosi 50 kn.