Događanja

08.
travnja 2024.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

MARIZA

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Music Time d.o.o.
39,00 €
45,00 €
49,00 €
Ulaznice
39,00 €
45,00 €
49,00 €
 Jedna od najpoznatijih pjevačica fada stiže u Lisinski!
 
Svjetska fado zvijezda Mariza posljednjih 20 godina osvaja srca ljubitelja glazbe diljem svijeta. 
 
Mariza je svoju impresivnu karijeru započela prije dva desetljeća napredujući od lokalne senzacije u Lisabonu do svjetski poznate zvijezde. Njezin prvi album, "Fado em Mim," objavljen je 2001. i brzo je osvojio međunarodnu scenu, a Mariza je uskoro postala prepoznatljivo ime na najprestižnijim svjetskim pozornicama, uključujući parišku Olympiju, londonski Royal Festival Hall i newyorški Carnegie Hall. 
 
Osim što je nagrađena brojnim platinastim albumima i priznanjima diljem svijeta, Mariza se ističe po svojoj autentičnosti i iznimnom glazbenom talentu. Njezin repertoar čvrsto je ukorijenjen u klasičnom i suvremenom fadu, koji se proširuje uključivanjem kapskih morna, brazilskih i španjolskih klasika te drugih tema koje su joj posebno drage.
 
Najnovije izdanje, "Mariza Canta Amália," posvećeno je stotoj obljetnici kraljice fada, Amálie Rodrigues. Taj album predstavlja intrigantan kontrapunkt prethodnom albumu s modernijim pristupom koji vješto kombinira trenutno popularne međunarodne glazbene stilove s tradicionalnim elementima.
 
Ova koncertna poslastica u Lisinskom predstavlja priliku zagrebačkoj publici da doživi čaroliju Marizinog glasa i izraza te da uroni u svijet fada na jedinstven način.
 
Ulaznice su već u prodaji, a očekuje se da će biti rasprodane brzo, stoga ne propustite priliku doživjeti ovu glazbenu ikonu uživo! 
 
Umirovljenici i studenti ostvaruju 10 % popusta na cijenu ulaznica. Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok njihova pratnja ostvaruje 20 % popusta na cijenu odabrane kategorije ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Pisani prigovor moguće je poslati na adresu prigovor@lisinski.hr.