Događanja

20.
veljače 2024.
Utorak u 19:30 sati
Velika dvorana

LJUBICA O LJUBAVI – PREDAVANJE LJUBICE UVODIĆ-VRANIĆ

Utorak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Real grupa d.o.o.
15,00 € 113,02 kn
19,00 € 143,16 kn
25,00 € 188,36 kn
Ulaznice
15,00 € 113,02 kn
19,00 € 143,16 kn
25,00 € 188,36 kn
Ljubica Uvodić-Vranić je članica Hrvatske psihološke komore, samostalni konzultant-komunikolog u tvrtkama, u medicini rada psiholog, terapeut i savjetnik u individualnom, obiteljskom i grupnom radu. Kreira i vodi edukativni i antistresni program za menadžere, za učitelje, liječnike, medicinske sestre i tehničare.
 
Psihologinja i autorica brojnih psiholoških priručnika Ljubica Uvodić-Vranić na predavanju u Lisinskom „Ljubica o ljubavi“ podijelit će jednostavne i praktične savjete kako potaknuti osobni razvoj i unaprijediti odnose s bliskima osobama. Na predavanju će se obraditi razne teme iz područja ljubavi i odnosa. Ljubica Uvodić-Vranić odgovorit će na brojna pitanja kroz dinamično predavanje ispunjeno intrigantnim i autentičnim temama iz života. Svojim znanjem i iskustvom u razumijevanju odnosa i ponašanja podučit će zašto je ljubav odgovor na (skoro) sve. Predavanje će odgovoriti na neka od pitanja kao što su jesu li zaljubljeni ujedno i ljubomorni, kako se dobro posvađati, prašta li nevjeru osoba koja voli, kako sačuvati ljubav kada dođu djeca, kako preboljeti napuštanje kada još volimo, kako pružiti priliku novoj ljubavi nakon bolnog prekida, zašto gubimo prijatelje kada se zaljubimo i na još mnoga pitanja koja se često javljaju u odnosima. 
 
Specijalistica psihologije rada ima preko 1000 nastupa i rado je viđeno lice na televizijskim ekranima, a svoje poruke već više od desetljeća odašilje i kroz radijsku emisiju Avantura promjene.
Dobitnica je nagrade Cvijet Marulića Hrvatskog psihološkog društva za primijenjenu psihologiju, a 2010. je dobila Nagradu Grada Zagreba.
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrtka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu prigovor@lisinski.hr.