Događanja

03.
srpnja 2021.
Subota u 21:00 sati
Otvorena pozornica

LISINSKI ATRIUM
KLAPA CAMBI
U POVODU 35. OBLJETNICE

Subota U 21:00
Otvorena pozornica
Organizator: KUD Cambi
20,00 € 150,69 kn
Ulaznice
20,00 € 150,69 kn
KLAPA CAMBI
U povodu 35. obljetnice 
 
Glazbena senzacija: klapa Cambi okupila se u zlatnoj postavi za proslavu 35 godina u Lisinskom!
 
Epitetima ukrašena i nagradama okrunjena klapa Cambi u 2021. obilježava velikih 35 godina postojanja. Tu brojku dostojno će proslaviti koncertom koji će se održati na otvorenoj pozornici Lisinski Atriuma, na kojoj će publika imati priliku pozdraviti „zlatnu generaciju“ klape koja je ponovno na okupu!
Brojni će obožavatelji klapskog svijeta zasigurno biti oduševljeni jer se ostvarila njihova velika želja – u Zagrebu će ih dočekati Eduard Šegota, Duško Britvić, Jozo Delaš, Andrija Akrap, Dino Šimera, Hrvoje Lozančić i Mislav Biočina. 
 
Ta „zlatna generacija“ podarila nam je svima naramak klapskih evergreena koji su na glazbenoj sceni ostavili neizbrisiv trag – Od zipke do križa, Ne more mi bit, Kriva karta, suradnju s Bosutskim bećarima Sad kada došla si koja je na brojnim vjenčanjima bila glazbena podloga za prvi ples. Nezaobilazne su i Popucale rebatine, Do pobjede i brojne druge. Toliko iznimnih pjesama, tolike obrade, toliki nastupi, tolike nagrade – sve je to ono što Cambi čini svojevrsnim klapskim fakultetom jer kad pjevač jednom dođe i osjeti Cambi, ne ostaje više isti. Cambi i za pjevače i za publiku ima „ono nešto“ što ih čini jednom od najdugovječnijih i najprisutnijih klapa na hrvatskoj glazbenoj sceni.
 
Obljetnički koncert okupit će još jednom vokale virtuoze na zajedničkoj pozornici stoga vas pozivamo da ne propustite ovu glazbenu senzaciju! 
 
Program sufinanciran putem Natječaja "Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.