Događanja

29.
travnja 2024.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

LARA FABIAN
„JE T'AIME“

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Star produkcija d.o.o.
65 - 149 €
Ulaznice
65 - 149 €
Lara Fabian, umjetnica svjetskog glasa, prvi put će održati koncert u Hrvatskoj! 
 
Prepoznata i hvaljena kao jedna od najboljih vokalistica svoga vremena, prisutna je na glazbenoj sceni još od kasnih 80-ih godina 20. stoljeća kad se široj europskoj javnosti predstavila nastupom na Eurosongu. Od tada do danas ova je belgijsko-kanadska pjevačica osvojila ne samo Europu već i ostatak svijeta svojom karizmom i lirskim sopranom s rasponom od tri oktave, prikupila mnoštvo glazbenih nagrada i prodala više od 20 milijuna albuma. 
 
Rođena je u Belgiji, prvi dio djetinjstva provela je u Italiji, a 1991. seli u Kanadu, pa osim belgijskog, ima i kanadsko državljanstvo. Stoga ne čudi da je poznata po izvođenju skladbi na francuskom, ali i talijanskom i engleskom jeziku, a ne ustručava se zapjevati ni na drugim jezicima, kao što su španjolski, portugalski, ruski, turski i drugi.
Sve to nedvojbeno dodaje poseban šarm i jedinstvenost njezinoj glazbi i omogućuje joj da stvori posebnu povezanost sa slušateljima. Bez obzira izvodi li vlastitu glazbu ili prepjeve poznatih klasika, njezine iznimne vokalne sposobnosti i osjećajnost koja krasi svaku njezinu interpretaciju zaokupljaju slušatelja od prvog do zadnjeg tona. 
 
Kroz svoju dugu karijeru Lara Fabian izdala je 15 studijskih i četiri live albuma te nekoliko kompilacija, a na zagrebačkom koncertu moći ćete uživati u besprijekornim izvedbama pomno odabranih hitova kao što su Je t'aime, Adagio, I will love again, Je suis malade, Caruso, ali i u posebnoj atmosferi koju ova umjetnica stvara s lakoćom prenoseći na publiku nevjerojatnu energiju, čime i sama publika postaje neodvojivi dio nastupa. 
 
Ulaznice su u prodaji na blagajnama Lisinskog, prodajnim mjestima Eventima te online na lisinski.hr, ulaznice.hr i eventim.hr.
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća punu cijenu ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Pisani prigovor moguće je poslati na adresu prigovor@lisinski.hr.