Događanja

04.
prosinca 2022.
Nedjelja u 10:00 sati
Mala dvorana

KAKO JE VILENJAK SPASIO BOŽIĆ 2
(SLUČAJ: IZGUBLJENA PAHULJA)

Nedjelja U 10:00
Mala dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
7,00 € 52,74 kn
Ulaznice
7,00 € 52,74 kn
Glume:
Vilenjak Zvonko – IGOR BAKSA 
djevojčica Dunja – JASSNA JOZIĆ
sestrična Petra – PETRA KURTELA i
Djed Božićnjak
Autor: IGOR WEIDLICH
Režija: TIHANA STRMEČKI
Grafičko oblikovanje: KRISTINA GUDAC
Produkcija: B GLAD Produkcija
 
Božić je ponovo u opasnosti jer je Djed Božićnjak zapao u neviđene nevolje! Na Sjevernom polu sve je toplije pa velika pahulja snijega ove godine nije pala! Kakva pahulja? Ona koja uvijek označi snježnu sezonu potrebnu za neometani rad vilenjačke tvornice igračaka i pripremi put za saonice sa sobovima koje donose darove u domove sve djece svijeta. Djedu Božićnjaku pomoći može samo djevojčica Dunja, koja je već naučila što je pravi duh Božića i kolika je moć mašte. Samo, Dunja je već pomalo zaboravila na svoje avanture i češće je pred ekranom mobitela nego u svijetu mašte. 
Ali zato je vilenjak Zvonko spreman za novi zadatak i novu avanturu. Možda ga Dunja više ne vidi, ali ga vidi njezina mlađa sestrična Petra. Zvonko mora doprijeti do Dunje i sve djece koja ga mogu vidjeti i pomoći u ovom slučaju izgubljene pahulje, kako bi saonice s Djedom Božićnjakom i darovima na vrijeme stigli do svakog doma. Može li vilenjak Zvonko i ovaj puta uz pomoć Dunje i Petre, ali i sve djece koja ga ugledaju, spasiti Božić? Mogu li riješiti slučaj izgubljene pahulje? 
 
Dođite i pogledajte u ovoj veseloj i šarenoj, smiješnoj i edukativnoj predstavi za naše najmlađe. Ako uspiju u svom zadatku, možda ih posjeti i sam Djed Božićnjak, glavom i dugom bijelom bradom…
Sva djeca moraju imati svoju ulaznicu. Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice.