Događanja

12.
listopada 2021.
Utorak u 20:00 sati
Mala dvorana

J.R. AUGUST U LISINSKOM

Utorak U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
100 kn
120 kn
140 kn
160 kn
Ulaznice
100,00 kn
120,00 kn
140,00 kn
160,00 kn
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz antigensko testiranje, identifikacijski dokument i, naravno, kupljene ulaznice. COVID potvrdu trebaju imati svi stariji od 12 godina, a oni koji je nemaju, dužni su pristupiti brzom testu. 
Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 do 19:30 u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije koncerta u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) uz predočenje ulaznice za koncert u organizaciji Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. 
 
Ranije kupljene ulaznice potrebno je zbog rasporeda sjedenja zamijeniti na blagajni Lisinskog, najkasnije do ponedjeljka, 4. listopada.

Zahvaljujemo na razumijevanju i nadamo se vašem dolasku.
 

J.R. August osvojio je publiku i kritiku svojim neprikosnovenim talentom, a u Lisinski dolazi u pratnji orkestra i zbora!

Glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, na ovogodišnjem je izdanju dodjele nagrada postavio dva velika presedana: prvi puta u povijesti nagrade, Porin za album godine osvojio je najbolji novi izvođač te je albumom godine proglašen album na engleskom jeziku
 
Album Dangerous Waters, na kojem se nalazi deset J.R.-ovih glazbenih majstorija, publika i kritika prihvatili su s oduševljenjem: osim na Porinu, J.R. je trijumfirao i na dodjeli nagrada Rock&Off, osvojio je nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za album godine te se našao na vrhu većine godišnjih top lista najboljih albuma. 
 
Nedavno objavljena kolekcija triju EP-jeva Murky Waters donosi jedanaest J.R.-ovih uspješnica, pjesme s kojima je sve započelo: The Darkroom Boogie, Black Limousine, Distort Reality, Change of Seasons i druge. 
 
J.R. August glazbenik je spreman za svjetske pozornice, a upravo će u Lisinskom započeti njegovo novo glazbeno poglavlje – u pratnji orkestra i zbora, J.R. August uvest će vas u svoj zavodljiv svijet u kojem se njegov prepoznatljiv falset miješa s različitim glazbenim stilovima pripovijedajući fantastične priče iz šuma, planina i rijeka kojima se inspirira. 
 

Ukoliko niste spremni snositi trošak testiranja ili nemate važeću digitalnu COVID potvrdu, nemojte kupovati ulaznicu jer iz tih razloga povrat novca za kupljene ulaznice neće biti moguć, kao ni u slučaju pozitivnog COVID testa.