Događanja

23.
svibnja 2023.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

JORGE I DEMIÁN BUCAY:
NA VRH NITKO NE DOLAZI SAM (ŠETNJA KROZ LJUDSKE VEZE)

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Fraktura d.o.o.
Rasprodano
Rasprodano
Jorge Bucay jedan je od najpoznatijih svjetskih psihoterapeuta. Svjetsku je slavu stekao knjigama u kojima o izazovima svakodnevice progovara kroz priče i bajke. Tim je pristupom pomogao milijunima čitatelja da istinu o sebi i svijetu sagledaju dublje i jasnije. Ovaj miljenik hrvatske publike poznat je po toplini, jednostavnom jeziku i pričama s kojima se svatko može poistovjetiti. Knjige su mu prevedene na 24 svjetska jezika, a za njegova predavanja uvijek se traži ulaznica više. 
 
Jorge Bucay i njegov sin Demián, također psihoterapeut i pisac, u Zagrebu će održati predavanje o osobnom rastu i razvoju koji se neizbježno hrani susretom s drugima. 
 
U ovom će izlaganju dvojica vrsnih autora, otac i sin, proći najvažnijim ljudskim vezama: odnosom s roditeljima, odnosom s djecom, partnerom, prijateljima i još pokojim kako bi pokušali naći ključeve koji će nam omogućiti da u svakom od njih izbjegnemo stranputice i postignemo da nas taj odnos zadovolji i obogati. 
 
Program se održava na španjolskom jeziku. Prijevod na hrvatski jezik bit će dostupan putem slušalica. Početak programa je u 20 sati, a u Dvoranu će se moći ući od 19 sati.
Mole se posjetitelji da dođu najmanje 45 minuta prije početka programa kako bi preuzeli slušalice za prijevod. Za preuzimanje slušalica potrebno je imati osobni dokument s fotografijom. 
10% popusta na cijenu ulaznica ostvaruju grupe od najmanje 15 osoba. Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. Fiksni tečaj konverzije iznosi 1 € = 7.53450 kn