Događanja

16.
prosinca 2017.
Subota u 10:00 sati
Velika dvorana

JACQUES HOUDEK
"Kad si sretan" - najljepše dječje pjesme - RASPRODANO

Subota U 10:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
90 kn
Ulaznice
90,00 kn

Hrvatski  The Voice  – Jacques Houdek  – nakon velikog prošlogodišnjeg uspjeha i rasprodane dvorane ponovno se vraća u Lisinski ekskluzivnim programom za klince i klinceze KAD SI SRETAN!

Klinci novoga tisućljeća zasigurno će pamtiti posebno za njih osmišljen i snimljen album Kad si sretan i najljepše dječje pjesme u izvedbi omiljenog im Jacquesa. U bezvremenskim hitovima za djecu Nije lako bubamarcu, Zeko i potočić, Kad si sretan, Kad se male ruke slože...  i neponovljivim Jacquesovim izvedbama i današnji najmlađi naraštaji ne prestaju veselo uživati.

Album Kad si sretan i nakon dvanaest godina još uvijek je najprodavaniji album za djecu novoga tisućljeća i dosegao je dijamantnu nakladu, a u sklopu dječjeg programa Jacques djecu i njihove roditelje uvijek razveseli i velikim hitovima za djecu sa svoga drugoga albuma Idemo u zoološki vrt koji je osvojio diskografsku nagradu Porin za najbolji dječji album, a s kojega su pjesme Idemo u Zoo, Voda, Mišić Janko... postale omiljene nekim novim klincima!

Očekuje nas jedinstveni glazbeni doživljaj za mališane, ali i njihove roditelje, koji se već nekoliko godina zaredom tradicionalno u prosincu održava u Lisinskom!

20% popusta skupnim posjetima (više od 15 ulaznica)