Događanja

04.
prosinca 2022.
Nedjelja u 12:00 sati
Velika dvorana

JACQUES HOUDEK
"KAD SI SRETAN" -
NAJLJEPŠE DJEČJE PJESME

Nedjelja U 12:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
16,00 € 120,55 kn
Ulaznice
16,00 € 120,55 kn
Dva koncerta u jednome danu! Nakon što je koncert u 10 sati rasprodan, Jacques će održati koncert za najmlađe i u 12 sati! 
Omiljeni Jacques i najljepše dječje pjesme ponovno u Lisinskom! 
 
Na veliku radost klinaca i klinceza, omiljeni im Jacques Houdek i ove godine priređuje ekskluzivni i najposjećeniji program za djecu - KAD SI SRETAN!
 
Sada već tradicionalno u mjesecu prosincu, Jacques i njegovi veseli gosti ispunit će veliku dvoranu najljepšim dječjim pjesmama, plesom, smijehom, veseljem i pravom blagdanskom čarolijom!
 
Nakon čak 14 rasprodanih velikih dvorana, ovogodišnje će druženje, sigurni smo, do posljednjega mjesta 15. put popuniti našu dvoranu koju klinci i klinceze uvijek rado posjećuju i s nestrpljenjem cijele godine iščekuju novo druženje s najdražim im pjevačem koji je svojim neponovljivim izvedbama ušao u njihova srca i stvorio uspomene kojih će se zauvijek sjećati iz svoga bezbrižnoga djetinjstva. 
 
Pomno osmišljen album za djecu 'Kad si sretan - najljepše dječje pjesme' najdraže je glazbeno izdanje klinaca novoga tisućljeća, a ove će godine proslaviti svoj posljednji rođendan prije punoljetnosti! Da, da - svi ste pozvani na veliki 17. rođendan najprodavanijeg albuma za djecu kada će najpoznatijom pjesmom za djecu Kad si sretan započeti još jedan spektakl za cijelu obitelj!
 
Stoga ne propustite jedinstveni glazbeni doživljaj koji možete doživjeti samo u Lisinskom i sa svojim mališanima uživajte u bezvremenskim hitovima Nije lako bubamarcu, Zeko i potočićKad se male ruke složeKauboj i Indijanac i mnogim drugima!  
 
Gosti: ENDI, TALENT STUDIO M, SVETI NIKOLA...
 
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Djelatnici OTP banke pri kupovini ulaznice ostvaruju 10 % popusta. Grupni popust za kupnju 15 ili više ulaznica iznosi 20 %. Djeca svih uzrasta moraju imati svoju ulaznicu.