Događanja

07.
prosinca 2023.
Četvrtak u 20:00 sati
Velika dvorana

HARLEM GOSPEL CHOIR
- CELEBRATING 60 YEARS OF WHITNEY HOUSTON

Četvrtak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Predodrom d.o.o.
Rasprodano
Rasprodano
Svjetski poznati HARLEM GOSPEL CHOIR u ZAGREBU!
 
Pet godina od posljednjeg trijumfalnog nastupa, najpoznatiji gospel zbor na svijetu Harlem Gospel Choir vraća se u Zagreb u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog!
 
Svjetski poznati Harlem Gospel Choir, koji izvodi suvremeni gospel s primjesama jazza i bluesa, sinonim je za moćne vokale, veličanstven zvuk i zaraznu energiju. Gotovo dva desetljeća predstavljaju američku prvu ligu gospel zborova i postali su svjetska atrakcija koja oduševljava mnogobrojnu publiku inspirativnom i moćnom crnačkom gospel glazbom. 
 
Od 1986. godine Allen Bailey i njegov zbor, formirani od najljepših crkvenih glasova Harlema i New Yorka, putuju svijetom i dijele s publikom užitak pjevanja. Ove godine donose na pozornicu program posvećen Whitney Houston. 
 
Jedini gospel zbor koji je nastupao za dvojicu papa (Ivan Pavao II i Benedikt XVI), dvojicu američkih predsjednika (Carter i Obama), kraljevsku obitelj, Nelsona Mandelu i na brojnim svjetski poznatim događanjima kao što su International Broadcast Memorial na Times Squareu za Michaela Jacksona, 60. rođendan Eltona Johna i mnogi drugi! 
 
Ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog te online na ulaznice.hr i Eventim.hr.
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća punu cijenu ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu: prigovor@lisinski.hr.