Događanja

03.
travnja 2022.
Nedjelja u 19:30 sati
Velika dvorana

GLAZBE MLADOSTI
ZA SVIJET RADOSTI
ROTARY HRVATSKA

Nedjelja U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Rotary klub Zagreb Centar
20,00 € 150,69 kn
Ulaznice
20,00 € 150,69 kn
Strast talijanske kancone, čarobni sjaj mjuzikla i uzbudljivi ritmovi jazza… sve to i još puno više čeka vas u jedinstvenoj glazbenoj gozbi s najljepšim stranicama popularne glazbe. 
 
Večer za pamćenje i veličanstveni koncert u kojemu ćete zajedno s istaknutim umjetnicima na pozornici svjedočiti nadi u riječima pjesnika: „Neka cijeli ovaj svijet još sja u suncu, neka naša Zemlja sva postane sretna!“ 
 
KVARTET KOMEDIJA
Sandra Bagarić, Renata Sabljak
Ervin Baučić, Đani Stipaničev
ČETIRI TENORA
Vladimir Garić, Filip Hozjak
Marko Pecotić, Đani Stipaničev
Lana Janjanin, glasovir
JAZZ ORKESTAR MUZIČKE AKADEMIJE
Saša Nestorović, dirigent 
 
Humanitarni koncert za Ukrajinu 
 
Svečani koncert u povodu 20. obljetnice osnutka Rotary kluba Zagreb Centar, 10. obljetnice osnutka hrvatskoga Rotary Distrikta 1913 i 10. obljetnice osnutka Rotaract kluba Zagreb Centar. 
 
Prihod od ulaznica District 1973 i Rotary Club Zagreb Centar zajednički će donirati za POMOĆ UKRAJINI na način koji će u periodu nakon koncerta biti najpotrebniji i najučinkovitiji.
 
Rotary klub Zagreb Centar će dio prihoda od ulaznica namijeniti stipendiranju izrazito darovitih učenika i studenata slabijega materijalnog statusa kroz klupski Fond ”Gordan Čačić” kojim klub već 15 godina nagrađuje izvrsnost više od 250 mladih talentiranih osoba. 
 
Zahvaljujemo Dekanu Muzičke Akademije, prof. Igoru Lešniku te ravnatelju Gradskoga kazališta Komedija, Miljenku Puljiću, koji su omogućili nastup svojih umjetnika bez naknade i tako podržali ovaj humanitarni koncert. 
 
 
 
Cijena ulaznice za studente, stipendiste i Rotaract iznosi 100 kn. 50 % popusta na ulaznicu ostvaruju osobe u invalidskim kolicima, kao i osoba u njihovoj pratnji.