Događanja

13.
ožujka 2024.
Srijeda u 20:00 sati
Velika dvorana

ENIS BEŠLAGIĆ:
DA SAM JA NEKO

Srijeda U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Studio Live d.o.o.
Rasprodano
Rasprodano
DA SAM JA NEKO je samo jedan put i jedan odabir onoga što ja jesam danas. Ono što me vodi i da podijelim svoju priču sa svima vama koji gledate srcem. Na svoj vam način govorim ono što ne vidite iza zavjese medijske scene…
 
Ovo je jedno lijepo druženje uz mnogo raznih i iskrenih emocija, koje ćemo osjetiti zajedno. Svatko od nas ima svoje mjesto i posebnost koju trebamo oživjeti u prepoznavanju faktora X u nama.
 
Preporučuje se za sve generacije i uzraste, osim za djecu do tri godine.
 
PREMIJERA u Zagrebu je zakazana za veliku dvoranu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, koja će taj dan biti hram iskrenosti, ljubavi i dobre energije. Dođite da se družimo!
 
#nemamdvasrcajednozaljubavdrugozamržnju
#nikoganemrzimsamonekogaboljevolim
Grupni posjeti (10 i više osoba) ostvaruju 10 % popusta na cijenu ulaznica. Osobe s invaliditetom, kojima je potrebna pomoć i njega, kao i osobe u invalidskim kolicima, imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice. Popusti se ostvaruju na blagajni Dvorane Lisinski. U skladu s odredbom članka 86. stavak 1. točka 12. Zakona o zaštiti potrošača, kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora (povrat ili zamjenu ulaznice). Kupac može ostvariti pravo na povrat cijene ulaznice isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Za ulaznice kupljene na blagajni Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog povrat je moguć u roku 60 dana. Nakon tog roka povrat više nije moguć. Za ulaznice kupljene internetom povrat obavlja tvrtka Dekod d.o.o. (www.dekod.hr). Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača, svi pisani prigovori mogu se predati osobno u poslovnim prostorijama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, putem pošte na adresu Trg Stjepana Radića 4, Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na e-adresu prigovor@lisinski.hr.