Događanja

05.
prosinca 2018.
Srijeda u 20:00 sati
Velika dvorana

ČAROBNI BROADWAY

Srijeda U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Večernji list
100 kn
Ulaznice
100,00 kn

Nastupaju:

Đani Stipaničev
Mila Elegović
Renata Sabljak
Vanda Winter
Vlatka Burić Dujmović
Ervin Baučić
Dražen Bratulić
 
Večernji list u suradnji s Gradom Zagrebom predstavlja jedinstvenu humanitarnu glazbenu poslasticu za sve ljubitelje mjuzikla! U srijedu 5. prosinca s početkom u 20 sati ne propustite najveće hitove s Broadwaya i tako pomognite CeDePeu - Društvu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom.
 
Mila Elegović, Vanda Winter, Đani Stipaničev, Renata Sabljak, Vlatka Burić Dujmović, Ervin Baučić i Dražen Bratulić zvijezde su koje će vas povesti na čarobno putovanje pozornicama najpoznatijeg središta američke kazališne industrije, uz podršku orkestra Kazališta Komedija kojim će ravnati maestro Krešimir Batinić. Pripremite se na hitove iz najpoznatijih svjetskih mjuzikala i uz naše poznate zvijezde osjetite broadwaysku glazbenu čaroliju! Pritom ćete učiniti i plemenito djelo jer ćete osobama s cerebralnom i dječjom paralizom pomoći da lakše ostvare uvjete za dostojanstven i kvalitetan život i socijalnu uključenost.

Pridružite nam se 5. prosinca u dvorani Lisinski i uz najveće hitove s Broadwaya pomozimo osobama s cerebralnom i dječjom paralizom da imaju dostojanstven i kvalitetan život!