Događanja

12.
prosinca 2022.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

DANIEL SLOSS -
CAN'T

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Aquarius Records d.o.o.
Rasprodano
Rasprodano
Netflixova zvijezda - komičar Daniel Sloss dolazi u Lisinski! 
 
Sezona stand-up komedije bogatija je za još jedno svjetski poznato komičarsko ime - u Zagreb stiže Netflixova zvijezda Daniel Sloss. Nakon što je 2021. godine održao jednu od najvećih solo turneja na svijetu, poznati komičar stiže u Hrvatsku novim showom - Can't
 
Sloss redovito ruši rekorde i može se pohvaliti s 300 konstantnih nastupa tijekom 17 mjeseci u sklopu turneje s kojom je obišao Europu, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Kanadu, Australiju, Hong Kong, Japan, pa čak i Moskvu gdje je u tamošnjoj Areni održao najveći stand-up show ikad održan u Rusiji na engleskom jeziku. 
 
Naša ga publika zasigurno najbolje zna po Netflixovim specijalima ‘DARK’ & ‘Jigsaw’ koji se prikazuju u gotovo 190 zemalja, a kojima se priznaje da su uzrokovali preko 120.000 prekida i 300 razvoda. Naime, Sloss je u svojim nastupima naglašavao i dokazivao tezu da je bolje biti sam nego u lošoj vezi, a kao dokaz da im je okončao vezu fanovi čak donose potvrde o razvodu na predstave na kojima žele Slossov autogram. 

Hrvatska je jedna od 53 zemlje u kojima je Sloss nastupio, a ovo mu je drugi dolazak u Lijepu našu gdje je nastupio prije točno pet godina sa svojim showom Now. 

Uz Slossa u Lisinski kao poseban gost dolazi i komičar
 Kai Humphries
 
Dolazak Daniela Slossa u Hrvatsku samo je nastavak odličnih stand-up nastupa u dvorani Lisinski. Mjesec dana prije njega u Zagrebu nastupa slavni Jimmy CarrCarrov nastup 15. studenoga rasprodan je čak šest mjeseci prije showa, pa je za fanove dodao i late night show istu večer, za koji je u prodaji još samo nekoliko ulaznica. 
 
Ulaznice za nastup Daniela Slossa potražite na Entrio.hr, Ulaznice.hr i na blagajni Lisinskog.
Više o događaju pronađite u 
Facebook eventu.
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene odabrane kategorije ulaznice.