Događanja

30.
ožujka 2023.
Četvrtak u 20:00 sati
Mala dvorana

4 POZE, SRETAN SVRŠETAK

Četvrtak U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
11,00 € 82,88 kn
Ulaznice
11,00 € 82,88 kn
IGOR WEIDLICH, autor
IGOR BARBERIĆ, redatelj
 
Igraju: 
BORKO PERIĆ / FILIP SERTIĆ, KATARINA BABAN, PETRA KURTELA, FILIP DETELIĆ
KRISTINA GUDAC, dizajn
B GLAD PRODUKCIJA 
 
Hit-komedija koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena i svih onih koji se tako osjećaju. Nasmijat će vas do suza ova predstava koja na doista osebujan način progovara o ljubavi i otkriva zašto ona može biti tako ubojito smiješna. 
Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna „obična“ trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom, a završili na čaju od mente?
Omnibus sačinjen od pet isprepletenih priča, ispričan dinamikom i humorom koji će publiku držati bez daha, okreće se oko pitanja ljubavi te pruža svima zanimljiv komad koji nudi s jedne strane zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge strane scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije.
Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme.
Borko Perić / Filip Sertić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.
Osobe u invalidskim kolicima imaju besplatan ulazak, dok osoba u njihovoj pratnji plaća 50 % cijene ulaznice. Popusti na cijene ulaznica ostvaruju se na blagajni dvorane Lisinski. Fiksni tečaj konverzije iznosi 1 € = 7.53450 kn