a
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - Neprocjenjiv doživljaj - Zagreb

Novosti

Dvanaest koncerata u novoj sezoni ciklusa 'Lisinski subotom'

"Odlučili smo objaviti konačni obračun s krizom, depresijom i recesijom u Hrvatskoj s novim ciklusom zanimljivih sadržaja i programa koji će pokazati da unatoč svim nevoljama vremena u kojemu živimo mi ne uzmičemo, nego idemo dalje", kazao je predstavljajući program na tiskovnoj konferenciji u Lisinskome ravnatelj Dvorane Dražen Siriščević.
Saznajte više
Budite dio nezaboravnog glazbenog užitka
Rasprodana Dvorana Lisinski ovacijama je ispratila prošlogodišnji koncert Harija Rončevića u povodu 20 godina njegove uspješne glazbene karijere. Opus jednog od naših najistaknutijih i najpopularanijih kantautora, u akustičnom izdanju, imat ćete prilike čuti i 4. listopada ove godine.
Saznajte više
Priznanje Kraljevske akademije za glazbu hrvatskom glazbeniku
Hornist svjetskoga glasa Radovan Vlatković koji će nastupiti 29. studenog u Lisinskom postao je u srpnju u Londonu jedan od 300 počasnih članova slavne Royal Academy of Music.
Saznajte više
Nova doza vrhunskog humora u Lisinskom

Nakon rasprodane turneje po Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu i Skandinaviji američki komičar s britanskom adresom Reginald D Hunter dolazi u Zagreb. Ljubitelji humora na engleskom jeziku imat će priliku uživati u njegovoj skoro dvosatnoj predstavi koja stiže u Lisinski u četvrtak, 2. listopada 2014. u 20 sati.
Saznajte više
Ljetno radno vrijeme blagajne
U razdoblju od 1. rujna do 13. rujna 2014. godine, ljetno radno vrijeme blagajni u Dvorani je slijedeće: Ponedjeljak - Petak: od 10,00 -13,00 sati i 17,30 - 20,00 sati, Subota: od 9,00 - 13,00 sati te Subota - Nedjelja: dva sata prije početka koncerta.
Saznajte više
Talijanski Barry White stiže u Lisinski
Mario Biondi, jedan je od najljepših muških vokala svjetske glazbene soul - jazz scene. Niz koncerata diljem svijeta, velika popularnost u Japanu, brojne nagrade i albumi, dovoljno govore o kakvom je glazbeniku riječ. U gotovo tridesetogodšnjoj karijeri nikad ga nismo mogli uživo slušati u Hrvatskoj, stoga ne propustite ovu priliku 14. listopada u Lisinskom!
Saznajte više
Snimanje modnog editorijala u Lisinskom
Najavu novog, 38. broja Vjenčanja donosimo fotografijom sa snimanja modnog editorijala iz Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski na kojemu su sudjelovali Massimo, Saša Lozar, Ricardo Luque, Đani Stipaničev, Max Hozić, Matija Cvek, Ivan Zečević i Jadranka Tomić.
Saznajte više
Otvorili smo web shop!
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog Vam u suradnji s tvrtkom DEKOD telekom d.o.o. nudi mogućnost kupovine artikala. Sada iz udobnosti vlastitog doma, uz svega par klikova možete naručiti suvenire koji će biti poslani na Vašu adresu.
Saznajte više
Javna nabava u 2014. godini
Sukladno članku 20. st. 4. Zakona o javnoj nabavi (N.N. br. 90/11, 83/13 i 143/13) objavljujemo Plan nabave Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog za 2014. godinu usvojen na sjednici Upravnog vijeća održanog dana 28. ožujka 2014. godine.
Saznajte više
Javna nabava u 2013. godini

Sukladno članku 20. st. 4. Zakona o javnoj nabavi (N.N. br. 90/11) objavljujemo Plan nabave Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog za 2013. godinu usvojen na sjednici Upravnog vijeća održanog dana  10. srpnja 2013. godine.

Saznajte više
Joshua Bell i Academy of St. Martin in the Fields oduševili prepunu dvoranu Lisinski
Joshua Bell i Academy of St. Martin in the Fields oduševili prepunu dvoranu Lisinski.
Saznajte više
Izložbe poljskih umjetnika od 11.11. do 10.12.2013. u Lisinskom

Otvorenje "Izložbe poljskih umjetnika" održat će se 11.11.2013. u 18.30 sati u predvorju Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog.

Saznajte više
Dvostruki dobitnik Grammyja Ernie Watts u Lisinskom!

Zašto su saksofonista kvarteta koji je bio proglašavan najboljim jazz sastavom na svijetu, dvostrukog dobitnika nagrade Grammy, na suradnju pozivali Rolling Stonesi, Frank Zappa i Marvin Gaye? Odgovor saznajte 20. studenog u Lisinskom!

Saznajte više
Opera pod zvijezdama - Koncert na dar pretplatnicima Lisinski subotom

Na tradicionalnom, svečanom, dobrotvornom koncertu Opera pod zvijezdama, u povodu 200. obljetnice rođenja dvaju velikana opernog stvaralaštva - Richarda Wagnera i Giuseppea Verdija, Zbor i Simfonijski orkestar HRT-a pod vodstvom maestra Ive Lipanovića izvodit će točke iz njihovih najglasovitijih opera, a pridružit će im se naši cijenjeni vokalni umjetnici...

Saznajte više
Nova sezona ciklusa Mladi u Lisinskom
Tribina mladih glazbenih umjetnika Darko Lukić je program ostvaren u suradnji s Koncertnom dvoranom Vatroslava Lisinskog i Hrvatskim društvom glazbenih umjetnika.
Saznajte više
10 opernih naslova, 4 nove produkcije !
Dvorana Lisinski prva je kulturna institucija koja je, iskoristivši suvremenu tehnologiju, otvorila put svjetskoj umjetnosti na posve novi način, te vrlo brzo pridobila vjernu publiku. Stoga s nestrpljenjem očekujemo novu sezonu od 10 opernih naslova uključujući 4 nove produkcije!
Saznajte više
Lisinski i AutoZubak – zajedno do zvijezda

Tijekom četrdeset godina postojanja Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, mnoge su tvrtke i pojedinci prepoznali baš ovu kulturnu instituciju kao riznicu hrvatskih kulturnih vrijednosti.

Saznajte više
Kupite pretplate Lisinskog i online!
Od danas, 13.6.2013 moguće je kupiti pretplate ciklusa Lisinski subotom i Metropolitan u Lisinskom online putem. Jednostavnim putem (klikom) do vrhunskog glazbenog užitka.
Saznajte više
Nova sezona ciklusa Cantus Ansambl & Lisinski
"Cantus je i... želja da suvremenoj glazbi pristupimo s visokim izvođačkim i profesionalnim kriterijima, to je želja za otkrivanjem Novog i Nepoznatog, ona nas je i sastavila u zajedništvo.
Saznajte više
68 ruku i nogu na uvodnoj večeri Festivala novog cirkusa
17 akrobata, 68 ruku i nogu, te jedna drvena klada. Tako zvuči matematička najava predstave „Le Grand C“ koju će francuska Compagnie XY izvesti u subotu, 8. lipnja, u 20:30 sati, u velikoj dvorani Lisinskog.
Saznajte više
Koncert u sjećanje na košarkaškog  umjetnika - Dražena Petrovića
Održana je press konferencija na kojoj je najavljen koncert Zagrebačke filharmonije u sklopu Bijelog ciklusa u sjećanje na jednog od najvećih hrvatskih i svjetskih košarkaša -  Dražena Petrovića.
Saznajte više
Zanima nas što mislite!
Ostavite i Vi svoj trag u jubilarnoj godini Koncertne dvorane Lisinski.
Saznajte više
Lisinski nagrađuje vršnjake!

Ako ste rođeni na datum , 29. prosinca 1973 , požurite na blagajnu. Prvih četrdeset vršnjaka Dvorane koji tamo stignu čekaju besplatne pretplatničke ulaznice za svih dvanaest koncerata Lisinski subotom.

Saznajte više
Koncert u spomen na Dražena Petrovića
Prošlo je 20 godina od nesreće u kojoj smo izgubili jednog od najvećih hrvatskih sportaša – Dražena Petrovića.
U petak, 7.6. 2013 održati će se koncert u spomen na najveću hrvatsku košarkašku legendu. 
Saznajte više
Predsjednik Republike Hrvatske i Ministarstvo kulture pokrovitelji jubilarne sezone u Lisinskom
Otvorenje Dvorane Lisinski, 29. prosinca 1973. donijelo je promjenu kulturnog i društvenog života grada Zagreba i Hrvatske poslije koje više ništa nije moglo biti isto.
Saznajte više
Postanite i Vi pretplatnik Lisinskog!
Program sljedeće sezone u Lisinskom pod parolom "Povucimo svijet za uši" obiljem i raskošnošću podsjeća na najbolja vremena te i ove godine ostaje najbogatiji i najelitniji u Zagrebu i Hrvatskoj.
Saznajte više
Bogat program koncerta za pretplatnike Lisinski subotom
Večer uoči još jednih izbora, u subotu 18.svibnja, izborne šutnje neće biti jedino u dvorani Lisinski!
Štoviše glasno će tu s glazbom slaviti svi oni koji su već jednom izabrali jedinstveni program u Hrvatskoj - bez alternative i konkurencije - Lisinski subotom!
Saznajte više
Povucite svijet za uši u jubilarnoj sezoni Lisinski subotom 13./14.
Pod sloganom „ Povucite svijet za uši“ Dražen Sirišćević,  ravnatelj  Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog najavio je jubilarnu sezonu Lisinski subotom 13./ 14. Ove će godine, 29. prosinca, Lisinski proslaviti svoj 40. rođendan.
Saznajte više