Novosti

8. lipnja 2016.

"Tango" grupe Vatra 29. listopada akustično u Lisinskom

Uoči prvog akustičnog koncerta u karijeri Vatra je dobila još jedno priznanje; njezin glazbeni hit Tango drugu je godinu zaredom najemitiraniji domaći singl!
 
Hrvatska udruga za zaštitu autorskih prava objavila je na svojim službenim stranicama da je sa 14.160 emitiranja, pjesma Tango grrupe Vatra, najemitiranija domaća snimka u 2015. godini. To je već druga godina zaredom da je Tango najemitiranija domaća snimka.
 
Iako je od premijere prošlo više od dvije godine, broj emitiranja i preko 4 i pol milijuna pregleda na Youtube-u siguran su pokazatelj da je Tango pronašao put do svoje publike. Posebna večer dogodit će se 29. listopada u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, kada će Vatra, po prvi puta, održati cjelovečernji akustični koncert. To je svojevrsni izlazak iz njihove sigurne zone i odmak od standardnih koncertnih nastupa, ali i izazov za bend.
 
Osim potpunih aranžmanskih preobražaja, proširene postave i gostiju, publika će Vatru doživjeti i u novom okruženju. Dvorana Lisinski je zbog svojeg statusa, ali i izrazite akustike, prostor koji zahtijeva prilagodbu repertoara, a Vatra će svoje pjesme za tu priliku posebno prearanžirati, pa će se, uz ostale pjesme, i megahit Tango čuti u posve drugkčijem izdanju.