Novosti

13. prosinca 2017.

Stand-up komedija i ludi tulum pod maskama

Lisinski već dugi niz godina pleše pod maskama – tradicija se nastavlja uz obilje smijeha, veselja i dobrog glazbeno-scenskog programa.
 
Ove godine će smijeha biti još više jer na pozornicu Velike dvorane dolazi Ivan Šarić! Nakon dva nedavno održana nastupa u Lisinskom, mi želimo još. Nismo jedini, za njegov se nastup uvijek traži karta više, a velika doza dobrog humora redovito nadmaši sva očekivanja zainteresiranih posjetitelja. S obzirom na prigodu, sigurni smo da Ivan te večeri neće ostati „svoj“. Nestrpljivo očekujemo vidjeti pod kakvu će se masku on „sakriti". 
 
Prošećite i do predvorja gdje vas očekuje zanimljiv program. Tamo će vas zabaviti DJ Marek, Mak teatar (prvi iluzionistički teatar Hrvatske) i Zagiland dok će atmosferu dodatno zagrijati iluzionisCatarza i mađioničar Tomas te Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice Posjetitelji će također moći uživati u oslikavanju lica i tijela nadarene družine iz Cirkorame te nastupu tamburaškog sastava uz večeru bogatu karnevalskim delicijama.
 
Dobrodošlicu na samom ulazu poželit će vam Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band.
 
Pripremite se na dobru zabavu i mnoštvo zanimljivih likova koji će te večeri lutati Lisinskim.
 
O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri, a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu, dječju te plesni par.

Ulaznice po cijeni od 120 kn uključuju ulaz na sve programe u Dvorani, dok će ulaznice od samo 50 kuna omogućiti pristup atraktivnom programu u predvorju Dvorane.  Ulaznice po cijeni od 150 kn uključuju uživanje uz glazbu tamburaškog sastava na bogatoj karnevalskoj večeri.

NAGRADE NAJBOLJIM MASKAMA:

PEARL JAM - koncert u Pragu / 3 dana  - s uključenim prijevozom, smještajem (dva noćenja s doručkom u hotelu) i ulaznicama za dvije osobe daruje Svikoncerti.eu 
 
NIALL HORAN – koncert u Beču – ulaznice i prijevoz za dvije osobe daruje Svikoncerti.eu
 
Izlet i noćenje za dvije osobu Vicenza - Padova daruje Turistička agencija Burg d.o.o.
 
PEUGEOT 5008 vikend besplatnog korištenja automobila daruje P Automobil Import d.o.o

3 x kartice za gorivo daruje INA d.d.

500 kn kupon za kupnju na web shop-u www.zutiklik.hr daruje Hrvatska pošta
 
6 x „SPA cijeli dan“ paket daruje Aquapark Adamovec