Novosti

18. listopada 2017.

Stand-up groznica zatrest će Lisinski

Ivan Šarić ponovo će stati na daske Lisinskog, 23. studenoga 2017.
 
Ivan Šarić, najpopularniji i najtraženiji komičar u Hrvatskoj, za čije nastupe se uvijek traži karta više, kreće na nacionalnu kazališno-dvoransku turneju. Komičar koji je prošle godine rasprodao dva nastupa u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje ga je gledalo čak 3500 ljudi,  dokazao je da je stand up komedija prerasla klubove i na velika vrata ušla u koncertne dvorane i kazališta. Pokretač i inspiracija za predstojeću turneju, ujedno prvu takve vrste u Hrvatskoj, bio je upravo Lisinski te posebna energija koncertnih i kazališnih dvorana.
 
„Nastupi u Lisinskom zaista su nešto posebno. Rodila se neka energija i komunikacija između publike i mene, za koju vjerujem i nadam se da ću osjetiti i u drugim dvoranama i kazalištima. Zaista jedva čekam ponovo stati na daske Lisinskog“,  izjavio je Šarić.
 
Zahvaljujući Šarićevu britkom humoru na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, politike te opservacijskog i apstraktnog humora uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, kazališta i velike dvorane sve do sredine sljedeće godine bit će najposjećenija mjesta dobre zabave.
 
S obzirom na to da je svojim talentom i humorom nedavno osvojio i susjedne zemlje, nastupajući sa svjetski poznatim komičarom Pablom Franciscom kojega je, prema riječima publike, itekako nadmašio, nema sumnje da će ovaj nastup biti rasprodan u rekordnom roku.