Novosti

6. ožujka 2017.

Srednjoeuropski orkestar mladih Euphony održat će koncert 6. ožujka u Lisinskom

Na programu će se naći Gershwinov Amerikanac u Parizu, Coplandov Koncert za klarinet, gudače i harfu te Debussyjevo More.

Pet muzičkih akademija srednjoeuropske regije zajednički je pokrenulo projekt EUphony. Okupivši najbolje studente s pet akademija: Budimpešte, Beča, Graza, Ljubljane i Zagreba, stvoren je simfonijski orkestar koji je nakon zajedničkih priprema s velikim uspjehom gostovao po svim navedenim gradovima. Prilika je to koja pruža najtalentiranijim studentima da upoznaju mlade glazbenike iz drugih zemalja, dijele zajedničko glazbeno iskustvo i budu dijelom jedinstvenog multinacionalnog i multikulturnog orkestra.

Budući da je ovo koncert na dar, svim našim ljubiteljima klasične glazbe omogućili smo i popuste:

10% popusta na jednokratno plaćanje gotovinom. 20% popusta za osobe s invaliditetom, uključujući osobu u pratnji (uz predočenje preslike rješenja o invaliditetu), učenike, studente, umirovljenike, članove HAK-a i MUO-a, skupnim posjetima (više od 15 ulaznica). 50% popusta za vlasnike Kulturnog pokaza HGM-a. Studenti i učenici, 2 sata prije koncerta uz predočenje odgovarajućeg dokumenta, mogu podignuti ulaznice po cijeni od 10 kuna. Ovogodišnji pretplatnici ciklusa Lisinski subotom i Lisinski arioso mogu podići besplatnu ulaznicu (pozivnicu). Svi popusti vrijede isključivo za kupnju jedne ulaznice, osim popusta za osobe s invaliditetom gdje popust vrijedi i za njihovu pratnju. Popusti se ne zbrajaju!

Ulaznice možete kupiti na blagajni Dvorane ili putem linka: ulaznice.hr