Novosti

8. studenoga 2018.

Spektakl o francuskoj glazbenoj ikoni u Lisinskom!

U subotu, 15. prosinca posjetitelji Lisinskog imat će priliku i čast nazočiti spektaklu o životu i vremenu u kojem je živjela slavna francuska šansonijerka i „duša Pariza“ Edith Piaf.
 
Poznati francuski kazališni producent i redatelj Gil Marsalla postavio je ovu, prema velikom Charlesu Aznavouru „najbolju predstavu o karijeri Edith Piaf“, ispričavši i dočaravši je njezinim nezaboravnim pjesmama, vrhunskim ansamblom i zanimljivim fotografijama. Nimalo jednostavnu ulogu Piaf s nevjerojatnom lakoćom utjelovila je talentirana Anne Carrere, mlada francuska pjevačica i glumica prozvana jedinom legitimnom nasljednicom slavnog „vrapčića“.
 
Ova neponovljiva produkcija donosi priču simbola pariške hrabrosti i slavi glazbenu ikonu čiju dušu i boju glasa maestralno dočarava Anne Carrere, a neodoljiva scenografija sjajno ocrtava duh vremena i prostora od Montmartea do velikih pariških kabaretskih pozornica.
 
Glazba Edith Piaf i danas je aktualna i rado izvođena, njezin život i danas budi suosjećanje i raspaljuje maštu, a njezin glas i pjesme koje su obilježile doba i generacije vječni su i nedostižni.
 
Piaf! The Show
Požurite po svoju ulaznicu na blagajnu Lisinskog ili na www.lisinski.hr!