Novosti

6. veljače 2019.

Reinkarnacija Željka Pervana 20. ožujka

Nakon što je rasprodao „Predzadnji put“ i „Zadnji put“, stiže „Reinkarnacija“ najpoznatijeg hrvatskog komičara.
 
Treći nastup Željka Pervana u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog bit će u srijedu, 20. ožujka, s početkom u 20 sati.
 
Urnebesni komičar progovorio je sa 6 mjeseci i do dana današnjeg govori. Karijeru komičara započeo je sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća u kultnoj emisiji Radija 101 Zločesta djecaPokretanjem OTV-a svojem audio izričaju dodaje vizualni radeći emisije Top lista šovinistaSerbus ZagrebMala škola loše glumeKalamburgud kviz, Večernja školaMalo morgenPervanovo.
 
Pisao je za dnevne novine te je na Hrvatskoj radioteleviziji, Novoj TV, RTL-u, 2. programu Hrvatskog radija, Radiju Sljeme uređivao i/ili vodio emisije Večernja škola, game show Uzmi ili ostavi, Iza paravana, Pervanov dnevnik. Pisao je kolumne za Vjesnik i 24sata.
 
Devet mjeseci je nastupao na noćnoj sceni kazališta Kerempuh i glumio u više domaćih igranih serija. Prvi stand-up nastup imao je u Comedy Clubu Tiger Lilly te dosad broji više od 600 nastupa u Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji, Austriji i Njemačkoj. Dobitnik je nagrada 7 sekretara SKOJ-a, Zlatne liske za najbolju predstavu u Mostaru na regionalnom festivalu, tri Zlatna  ekrana Večernjeg lista za najbolju autorsku emisiju i najboljeg voditelja.
 
Od svega što je rekao u svojih 55 godina i 6 mjeseci, za svoje nastupe u Lisinskom sprema najbolja 2 sata!
 
Ulaznice za njegov nastup 20. ožujka po cijenama od 70, 90, 120 i 140 kn dostupne su na blagajnama Lisinskog, te na internetskim stranicama www.lisinski.hr i www.ulaznice.hr.