Novosti

29. prosinca 2016.

Prvi samostalni koncert Mije Dimšić na Dan dvorane

Talentirana vlasnica jednog od najvećih hitova 2016. godine, „Život nije siv“.
 
Izuzetnu čast da samostalnim koncertom uveliča 43. obljetnicu Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog dobila je Mia Dimšić. Koncert će se održati 29. prosinca u 20.30 sati u Maloj dvorani.
 
- Ovaj koncert za mene je najljepši mogući način obilježavanja prve godine diskografskog rada, a i prilika da ponudim ljudima uvid u to na kojem će tragu biti moj prvi samostalni album koji očekujem sljedeće godine. Ujedno je to i moj prvi samostalni koncert u Zagrebu i velika mi je čast što se održava baš u dvorani kao što je Lisinski - izjavila je Mia, kojoj će se na pozornici pridružiti kolege Zvonimir Glibušić, Nenad Dujmić, Dario Hleb, Danijel Peršić, Ante Gelo, Domagoj Pavin, Franciska Perković i gudački orkestar. Uz „Život nije siv“ publika će uživo čuti i ostale Mijine uspješnice, „Budi mi blizu“ i „Slobodna“ te obrade njenih omiljenih izvođača.
 
Od malena se njena fascinacija glazbom očitovala nastupima u kulturno umjetničkim društvima i tamburaškim sastavima, što joj je dalo čvrsti temelj za građenje samostalne glazbene karijere.
 
(Izvor: Glas Slavonije)