Novosti

5. listopada 2015.

Posjetioci oduševljeni otvorenjem sezone

Na otvorenju sezone pohvale su pristizale sa svih strana, pa tako i našim ljubaznim studentima.
 
Korejski simfonijski orkestar ove je godine otvorio novu sezonu Lisinski subotom a oduševljena je publika, osim pohvala orkestru, pohvalila i naše ljubazne studente.
 
Pohvala posjetitelja:
 
Dragi Lisinski!
 
Ne mogu se oteti dojmu da napišem svoje dojmove na jučerašnji koncert u prekrasnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Supruga i ja uživali smo slušajući Korejski simfonijski orkestar, a ono što nas je posebno oduševilo stav je predivnih mladih ljudi koje zapošljavate ispred vrata dvorane. Naime supruzi se pokvario mobitel koji je ona kako ne bi zvonio usred skladbe, predala djevojci koja radi na vratima. Djevojka je ne samo lijepa i simpatična, već je i ponudila pomoć i s kolegama popravila mobitel.
Na mladima budućnost ostaje, a mladi koje zapošljavate su zaista primjer pristojne, lijepe i dobro odgojene mladeži kakve je teško sresti ovih dana. Ista ta djevojka na kraju je predala cvijeće dirigentu i bilo ju je divota za gledati. 
Po završetku plesa supruga i moja malenkost željeli smo joj zahvaliti, ali je nažalost nismo uspjeli pronaći.
 
Sretno i sve najbolje u daljnjem radu.
D. L.
 
Koncertna dvorana Lisinski svojim posjetiteljima želi stvoriti što ljepšu i ugodniju atmosferu za vrijeme njihovog boravka u Dvorani te smo izuzetno ponosni na svaku pohvalu upućenu od strane naših vjernih posjetitelja.
 
Nova sezona ciklusa Lisinski subotom time je zaista otvorena na veličanstven način.