Novosti

4. ožujka 2017.

Pitsome Pete, kantautor iz Zagreba, novo ime glazbene scene, 4. ožujka sudjeluje u blues vs. country dvoboju uz gosta Jimmyja Matešića!

Objavljen spot za pjesmu inspiriranu hit serijom "Breaking Bad".

"Troubled Soul" ime je prvog singla zagrebačkog rock-kantautora Pitsome Petea, za koju je upravo objavljen interesantan video-spot. Riječ je o energičnoj, plesnoj pjesmi u rockabilly stilu, zarazne melodije i teksta inspiriranog hit serijom "Breaking Bad" o srednjoškolskom profesoru kemije, koji da bi prehranio svoju obitelj postaje opasni diler droge iz kućne radinosti. Snimam na raznim lokacijama u Zagrebu, ali i u brijačnici. Spot obiluje brojnim retro i vintage detaljima, a uz Petea u glavnoj ulozi i negativca koji mu "diše za vratom" (također aluzija na radnju seriju) u spot se pojavljuju profesionalni pin up model Goa Way, te Peteova kolegica, mlada glazbenica Blondie Widow.

Pitsome Pete novo je ime na domaćoj rock sceni, no on definitivno nije glazbenik "od jučer", s obzirom na to da svira već dugi niz godina u brojnim bendovima, te je na druge razne načine vezan uz glazbu. Koncertno je izrazito aktivan sa svojim akustičnim cover bendom Singing String, a s kolegicom iz spota Blondie Widow i pratećim bendom  te specijalnim gostom Jimmyjem Matešićem sprema veliki autorski koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski 4. ožujka.

(Izvor: dnevnik.hr)

Ulaznice možete potražiti na blagajni Dvorane ili putem linka: KUPNJA ULAZNICA