Novosti

4. listopada 2016.

Novi hit mjuzikl "Pacijenti" izazvao ludilo

Spektakl rasprodan dva tjedna prije premijere, u prodaji novi termini – 6. i 19. listopada!
 
Pravo je vrijeme da čovjek poludi, slogan je novog spektakla u Lisinskom, a kako se čini, za mjuziklom nenadmašnog kreativnog tima Huljić – Gavran – Barberić poludjela je i publika! Premijerna izvedba rasprodana je čak dva tjedna ranije, a Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog otvorila je i dva nova termina – 6. i 19. listopada.
Lisinski tako odbrojava dane do trenutka kad će se pretvoriti u psihijatrijsku kliniku doktora Lovre, koji će uz pomoć svojih raspjevanih pacijenata i posrnule pjevačice Valentine pokušati pronaći svoj put i othrvati se beskrupuloznom glazbenom producentu Robertu i raljama mračne strane show-businessa. Zarazni glazbeni brojevi i salve smijeha očekuju publiku u ovom novom čudesnom i pomaknutom glazbeno-scenskom spektaklu za koji se već traži karta više.
 
„Ne iznenađuje me to što je dvorana od 1900 mjesta već za prvu izvedbu rasprodana. Publika je očito povjerovala da će biti dobra predstava, ako je temeljena na mojoj priči, Tončijevoj glazbi i režiji Igora Barberića, u interpretaciji glumaca, pjevača i plesača koje su Tonči i Igor birali kroz dva kruga audicija s više od 300 prijavljenih u Koncertnoj dvorani Lisinski, koju vodi Dražen Siriščević, veliki poznavatelj glazbe i njezin zaljubljenik i promotor“, rekao je autor libreta Miro Gavran najavljujući dugo očekivanu premijeru.
 Hoće li pobijediti glazba ili tamna strana show-businessa, pokazat će spektakl Pacijenti. Osigurajte svoje mjesto u toj "ludnici" već sada i nabavite svoju ulaznicu za 6. i 19. listopada. Ne propustite mjuzikl Pacijenti!